Emotionele Remco Evenepoel heeft de eindzege in Vuelta beet: “Dit is de mooiste dag van mijn leven”

VueltaJa, het is gebeurd. Met Remco Evenepoel heeft ons land 44 jaar na de Girozege van Johan De Muynck eindelijk nog eens een groterondewinnaar gebaard. Eén van ‘amper’ 22. Met een grote toekomst voor zich. “Het is nu duidelijk geworden welke richting ik mijn carrière precies moet uitsturen.”

147 reacties

 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Marika Peeters ,Van Aert kan wel molshoopjes over en ook bergen , en hij is ook meer dan drie dagen goed ! Of over wie heb je het hier ??
 • nicole haeck

  3 maanden geleden
  Oh ja , Freddy ik stel mij er zeker vragen bij ? Van de hele ploeg van LF
 • Wim Wuytack

  3 maanden geleden
  Proficiat Remco.Ze hebben kritiek op je uitspraken en manier van doen. Lees de reacties hier op het artikel van de verzuurde Vlamingen en bedenk dan dat je een duizend maal beter mens bent dan hun.
 • Marika Peeters

  3 maanden geleden
  Hilarisch hoe zijn afbrekers, die met velen uit de groene clan komen, het maar niet verteren kunnen dat net diene van Schepdaal, die hun chouchou op het WK in Leuven ontmaskerde.....net bewezen heeft dat hij zich tot de hoogste elite in het wielrennen kan plaatsen, die met prestige, van een ronderenner! De ronderenners dragen de grootste klasse in het wielrennen weg....en daar kunnen sommige klassieke renners die 1 tot 3 dagen een molshoopje overkunnen, maar van dromen, net zoals PR en RVV.
 • Wim Van Kooten

  3 maanden geleden
  Inderdaad nooit gezien hoe er de volledige laatste week compleet NIET meer werd aangevallen. De laatste aanval met tijdwinst was uiteindelijk nog die van Roglic. Unieke situatie, maar ook prestatie van Evenepoel.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudige wereldkampioen op in jouw Gouden Cross-ploeg?
  Gouden Cross
  1

  Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudi­ge wereldkam­pi­oen op in jouw Gouden Cross-ploeg?

  Zondag maakt Mathieu van der Poel zijn langverwachte rentree in het veld. De viervoudige wereldkampioen komt aan de start van de Wereldbekermanche in Hulst. Samen met Wout van Aert - op wie we nog een week moeten wachten - is Van der Poel de duurste renner in de Gouden Cross, maar hij is een garantie op veel punten. Neem jij onze noorderbuur op in jouw (nieuwe of bestaande) Gouden Cross-ploeg? Of neem je een risico en laat je Van der Poel links liggen?