Emotionele Remco Evenepoel heeft de eindzege in Vuelta beet: “Dit is de mooiste dag van mijn leven”

VueltaJa, het is gebeurd. Met Remco Evenepoel heeft ons land 44 jaar na de Girozege van Johan De Muynck eindelijk nog eens een groterondewinnaar gebaard. Eén van ‘amper’ 22. Met een grote toekomst voor zich. “Het is nu duidelijk geworden welke richting ik mijn carrière precies moet uitsturen.”

147 reacties

 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Marika Peeters ,Van Aert kan wel molshoopjes over en ook bergen , en hij is ook meer dan drie dagen goed ! Of over wie heb je het hier ??
 • nicole haeck

  3 maanden geleden
  Oh ja , Freddy ik stel mij er zeker vragen bij ? Van de hele ploeg van LF
 • Wim Wuytack

  3 maanden geleden
  Proficiat Remco.Ze hebben kritiek op je uitspraken en manier van doen. Lees de reacties hier op het artikel van de verzuurde Vlamingen en bedenk dan dat je een duizend maal beter mens bent dan hun.
 • Marika Peeters

  3 maanden geleden
  Hilarisch hoe zijn afbrekers, die met velen uit de groene clan komen, het maar niet verteren kunnen dat net diene van Schepdaal, die hun chouchou op het WK in Leuven ontmaskerde.....net bewezen heeft dat hij zich tot de hoogste elite in het wielrennen kan plaatsen, die met prestige, van een ronderenner! De ronderenners dragen de grootste klasse in het wielrennen weg....en daar kunnen sommige klassieke renners die 1 tot 3 dagen een molshoopje overkunnen, maar van dromen, net zoals PR en RVV.
 • Wim Van Kooten

  3 maanden geleden
  Inderdaad nooit gezien hoe er de volledige laatste week compleet NIET meer werd aangevallen. De laatste aanval met tijdwinst was uiteindelijk nog die van Roglic. Unieke situatie, maar ook prestatie van Evenepoel.
 1. “Steken Van Aert en co er straks weer bovenuit? Ik wil het nog zien”: onze columnist Niels Albert merkt dat niveau momenteel heel hoog ligt
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  25

  “Steken Van Aert en co er straks weer bovenuit? Ik wil het nog zien”: onze columnist Niels Albert merkt dat niveau momenteel heel hoog ligt

  Een spannende cross, veel toeschouwers én een aangename verrassing, dat zag Niels Albert in de Beekse Bergen. Heeft het veldrijden dan wel Pidcock, Van der Poel en Van Aert nodig? “Ja, want hen wil je altijd zien koersen”, meent onze columnist, die zich afvraagt of zij er straks weer bovenuit zullen steken. “Op sommige omlopen zullen Vanthourenhout en Sweeck een heel eind meegaan.”