Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Emotionele Mark Cavendish na Gent-Wevelgem: “Dit was waarschijnlijk mijn laatste wedstrijd”

WielrennenOpmerkelijke woorden na Gent-Wevelgem. Een duidelijk aangedane Mark Cavendish (35) vertelde aan Sporza dat hij wellicht voor zijn afscheid als wielrenner staat. “Dit was waarschijnlijk mijn laatste koers.”

8 reacties

 • Joseph Sleeckx

  11 maanden geleden
  Ik heb echt met hem te doen. Hij heeft de laatste jaren wel heel veel pech gekend door zware valpartijen die zijn carrière serieus hebben gehypothekeerd.
 • Rudy Janssens

  11 maanden geleden
  Hij won geen 34 tour ritten , maar "slechts " 30 .
 • Jean-Paul Vanden Abeele

  11 maanden geleden
  Ik zie hem op de baan nog tot heel mooie dingen in staat. jpv
 • patrick isenborghs

  11 maanden geleden
  heeft als gegeven en kan nu genieten van een prachtige cariere
 • geert LAPERRE

  11 maanden geleden
  Geniet van je leven, grote kampioen!
 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 2. KOERS KORT. Laporte sprint naar de bloemen in GP de Wallonie - Hirschi wint in Luxemburg - WK-selecties van Spanje, Duitsland en Noorwegen bekend
  Wielrennen

  KOERS KORT. Laporte sprint naar de bloemen in GP de Wallonie - Hirschi wint in Luxemburg - WK-selecties van Spanje, Duitsland en Noorwegen bekend

  Christophe Laporte (Cofidis) heeft de 61ste editie van de Grand Prix de Wallonie (1.Pro) gewonnen. Na 208,1 kilometer van Aywaille naar Namen sprintte de 28-jarige Fransman op de Citadel sneller dan zijn landgenoot Warren Barguil. Tosh Van der Sande spurtte naar de derde stek en ook Gianni Vermeersch (4e), Tom Van Asbroeck (8e), Tiesj Benoot (9e) en Dimitri Claeys (10e) finishten in de top tien.