Vriendin Oumi, moeder Agna en ploegleider Wilfried Peeters vangen Evenepoel op na de aankomst.
Volledig scherm
PREMIUM
Vriendin Oumi, moeder Agna en ploegleider Wilfried Peeters vangen Evenepoel op na de aankomst. © BELGA

Emoreconstructie van Evenepoels triomfsolo met stemmen uit zijn entourage: “Zwijg! Straks loopt er een zwarte kat over”

WielrennenOef. Even ademhalen, was het, nadat we ons aan de finish met alle naasten van Remco Evenepoel gewillig mee op de emotionele achtbaan hadden laten sleuren. Een reconstructie. Alles begon met dat ene, beslissende moment…

7 reacties

 • Kurt Maesen

  5 maanden geleden
  Proficiat Remco Ge heb verdiend gewonnen en met verstand gereden. Ge heb u niet verbrand gisteren en uw energie weten te doseren tot de laatste 30km. Hij wordt nog beter als hij met verstand blijft rijden zoals gisteren. Een mooie toekomst is weggelegd voor hem.
 • Koen Jacobs

  5 maanden geleden
  Zeer knap gewonnen! Nu nog normaal doen tegenover andere renners en een brave ziel die uw wiel komt wisselen en je wordt ongetwijfeld een enorme kanjer.
 • Peeters Francis

  5 maanden geleden
  Een solo van 30 km heeft hij mooi afgerond en dat in de oudste en mooiste klassieker van ons land.
 • Maarten Dirix

  5 maanden geleden
  Remco, ge zijt een topper. Uw eenvoud siert u. "De kenners" zijn niet altijd de kenners die ze denken te zijn. Daarom worden zij nu met de neus oo de feiten geduwd. Nogmaals proficiat en jouw doorzettingsvermogen is een voorbeeld voor velen.
 • chris vangiesbergen

  5 maanden geleden
  Knap en alle betweters op hun plaats gezet . Je wint op een manier die niemand dacht dat het zo kon . Begin maar te denken hoe je ze volgend jaar een loer kunt draaien . Proficiat Renco doe zo verder .
 1. Ook Mathieu van der Poel klaar voor de strijd om de regenboog: “Ik heb een goed gevoel en hoop zondag over mijn beste wattages te beschikken”
  WK wielrennen
  14

  Ook Mathieu van der Poel klaar voor de strijd om de regenboog: “Ik heb een goed gevoel en hoop zondag over mijn beste wattages te beschikken”

  Gisteren door omstandigheden bij anderen niet uit de verf gekomen op het WK wielrennen in de Mixed Team Relay met Nederland, maar vergis u niet: Mathieu van der Poel is wel degelijk klaar om een gooi te doen naar de wereldtitel in Wollongong. En daarna? “Er is nog niets beslist. Lombardije of misschien vroeg de cross in.”