“Een wielrenner is altijd bereid te sterven”: Tom Boonen en Hugo Camps bespreken in onze podcast ‘In het Wiel’ boeiend wielerjaar

3 reacties

 • Danny Damiaens

  1 maand geleden
  Deze uitspraak bereid te sterven wil gewoon zeggen over uw limiet gaan en lang en niemand gaat de held uithangen ook niet militair of politieagent!
 • niki peeters

  1 maand geleden
  Bereid om te sterven? Wat een regelrechte onzin is dat nu weeral? Gaan ze nu doen alsof ze politie agent of militair zijn en proberen de held uit te hangen? De enige reden waarom dat die gasten dat doen is omdat ze het graag doen en vooral voor het geld, maar niet 1 van die gastjes is klaar om zijn leven te geven, die snappen zelfs dat concept nog niet eens om je leven te geven voor je land.
 • Simonne Dedeken

  1 maand geleden
  Tja Tom moet nog iets doen om een cent bij te verdienen, nadat hij te vroeg is gestopt op 36 jarige leeftijd. Valverde, Gilbert, Rebelliin, Greipel Wynants, Gasparotto, ... zijn nog allen op de fiets en zijn ouder dan 36.
 1. Pogacar wil in 2021 Tour én Vuelta én Tokio: “We zijn nu al sterker dan Jumbo-Visma”
  PREMIUM
  Wielrennen

  Pogacar wil in 2021 Tour én Vuelta én Tokio: “We zijn nu al sterker dan Jum­bo-Vis­ma”

  Zijn leven, zegt Tadej Pogacar (22), is niet veranderd sinds hij op 20 september 2020 de Tour de France won. Hij deed zijn ploegmaats het gebruikelijke uurwerk (een Rolex?) cadeau. En hij trakteerde zichzelf en zijn vriendin enkele malen op een lekker etentje. En verder bleef alles zoals het was. Dat wil zeggen: koersen voor, tijdens en na. “Die Tourzege, dat is al het verleden. Ik kijk liever vooruit.”
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari