Een gesprek met Patrick Lefevere.
Volledig scherm
Een gesprek met Patrick Lefevere. © Getty/VTM Nieuws

Een gesprek met Patrick Lefevere: “Jakobsen hervat in Turkije” en “We moeten Wout en Mathieu van ver slopen”

WielrennenEen gesprek met Patrick Lefevere (66) stelt nooit teleur. Ook nu niet. Bij de collega’s van VTM Nieuws vertelt de manager van Deceuninck-Quick.Step dat Fabio Jakobsen (24) in de Ronde van Turkije zijn eerste koers zal rijden sinds zijn zware val in Polen. En ook de koerstactiek en Remco Evenepoel komen aan bod. “Hij durft het aan om zonder koers in de benen naar de Giro te trekken.”

30 reacties

 • luc dierick

  3 maanden geleden
  ronny popelier Lefevere is als ons lands beste politiekers Hij strooit ook heel graag met ons belastinggeld rond .
 • luc ver eecke

  3 maanden geleden
  Tot spijt van wie het benijd , het was , is , en zal nog lang beste ploeg blijven !!
 • Ine Anckaert

  3 maanden geleden
  DQS is gewoon een fantastische ploeg. Was Mathieu in Milaan goed afgezet had hij die gewonnen. Wout is een fond rijder en houdt er niet van dat er veel beweging is. Zie vandaag maar typisch een Wout koers alsook MS is zo'n koers. Roubaix zal hij nog meerdere keren op aijn lijst zetten.
 • Walter De Vuyst

  3 maanden geleden
  Zonder de vele buitenlanders op de loonlijst stond Lefevere nergens . Geen enkele van de Belgische renners in zijn ploeg is in staat een platte prijs te rijden .Natuurlijk was er verleden jaar het superfenomeen Evenepoel die pas in de Giro terug zijn wederoptreden maakt , maar meer dan waarschijnlijk volgend jaar voor een andere wielerformatie zal uitkomen.
 • Gunther Persoon

  3 maanden geleden
  Wout heeft vandaag de Wolfpack van ver gesloopt ,ander plan smeden Patrick haha
 1. Tour de France

  Niet te missen voor elke wielerfan: de Tourgids van Het Laatste Nieuws

  Krijgen we net als vorig jaar een Sloveens duel op het scherpst van de snee tussen Tadej Pogacar en Primoz Roglic? Om helemaal warm te draaien voor de start van de Ronde van Frankrijk op 26 juni in Brest presenteert Het Laatste Nieuws zijn Tourgids: xx pagina’s puur Tourplezier. Een uitgebreide kennismaking met de ploegen en alles over de 21 etappes in detail zijn natuurlijk een must, maar je mag zo veel meer verwachten. Een voorwoord van Michel Wuyts... Vanaf zaterdag 26 juni verkrijgbaar voor... , gratis voor onze abonnees.
 2. Julian Alaphilippe en Marion Rousse verwelkomen hun eerste kindje Nino
  Wielrennen
  5

  Julian Alaphilip­pe en Marion Rousse verwelko­men hun eerste kindje Nino

  Wereldkampioen Julian Alaphilippe (29) heeft heugelijk nieuws: de renner van Deceuninck-Quick.Step is voor het eerst papa geworden. Alaphilippe en zijn partner Marion Rousse (29) verwelkomden zoontje Nino, zo maakt het koppel bekend via Instagram. “Ik hou enorm veel van je”, schrijft Alaphilippe, die zondag niet meer in de slotrit van de Ronde van Zwitserland startte om zijn hoogzwangere vrouw bij te staan.