Tadej Pogacar.
Volledig scherm
Tadej Pogacar. © Photo News

Een fenomeen bij op de erelijst: verbluffende Tadej Pogacar wint de Ronde van Vlaanderen!

Een Tourwinnaar op de erelijst van de Ronde van Vlaanderen, alstublieft. Wielerfenomeen Tadej Pogacar (24) heeft een van de meest spectaculaire edities van Vlaanderens Mooiste gewonnen. De Sloveen kneep iedereen keer dood op de passages van de Oude Kwaremont. Mathieu van der Poel was de beste van de rest, Mads Pedersen hield Wout van Aert net van het podium.

92 reacties

 • Hedwig Beernaert

  2 maanden geleden
  De Ronde van Vlaanderen heeft de waardeverhudingen dudielijk aangetoond. Pogacar beslist waar de koers gaat beslist worden vooral in koersen van boven de 250 km en talrijke hellingen. MVDP benadert hem het sterkst en heeft een explosiviteit die niet kan beantworoden tenzij door Pogacar. Wout heeft een probleem om de Ronde te winnen als beide toprenners deelnemen. Alleen als hij de vorm en capaciteit van 2-3 jaar terug heeft heeft hij kans om te winenn
 • Stefaan Jans

  2 maanden geleden
  Heb een prachtige koers gezien , de mooiste RVV in jaren , gewonnen door de beste wielrenner in jaaaren... Proficiat aan Pogacar en aan zijn naaste belagers die er een mooi kijkstuk van maakten.
 • Joke Kay

  2 maanden geleden
  je kan mentaal zo sterk zijn als een beer als het lichaam niet mee wil dan bolt het niet --- letterlijk.
 • Kim Jaspers

  2 maanden geleden
  Vdp kon helemaal niet mee met een veel te sterke Pogacar!
 • Gerrit defreyne

  2 maanden geleden
  Verdiende winnaar. Steengoede renner zonder kapsones en de vriendelijkheid zelve, ook als hij niet wint. Zal nog jaren meegaan en klassiekers en rondes winnen.