Eddy Merckx en Paul Van Himst.
Volledig scherm
PREMIUM
Eddy Merckx en Paul Van Himst. © Photo News

Eddy Merckx en Paul Van Himst vurig over “de voetbal en de vélo”: “Remco is een beetje te opvliegend, Eddy” - “Hij zal wel kalmeren, Paul”

SportDe ene omwille van Remco Evenepoel, de andere omdat hij jarig was: Eddy Merckx (76) en Paul Van Himst (78) blijven de kranten halen. Zo gaat dat met iconen — die zijn altijd relevant. Vandaar dat we wat tevreden waren toen Merckx en Van Himst instemden met dit dubbelinterview. Een gesprek over “de vélo en de voetbal”. “Anderlecht is beter dan vorig jaar. En er is nog groeimarge. Maar de titel of zelfs tweede wordt moeilijk.”

4 reacties

 • Jan Van Humbeeck

  2 maanden geleden
  2 Supermannen om als Belg fier op te zijn. Wijze woorden van den Eddy over Remco. Conclusie: gooi die bondscoach buiten want die bakt er niks van gelijk in zijn hele carrière.
 • Karin Deneyer

  2 maanden geleden
  Zo mooi dat Paul en Eddy elkaar gevonden hebben.
 • Rudy De Pestel

  2 maanden geleden
  Als Goden elkaar ontmoeten…
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Dat zijn wijze woorden van twee wijze kampioenen !
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.