Volledig scherm
© Photo News

E3 Saxo Bank Classic zonder publiek en VIP's: “We kunnen niet blijven wachten”

WielrennenEr komt na de afgelasting van vorig jaar dit wielerseizoen wel een E3 Harelbeke, of E3 Saxo Bank Classic. De organisatoren namen het besluit om op vrijdag 26 maart toch te organiseren, maar dit onder strikte coronamaatregelen. Dat wil zeggen zonder publiek en dus ook zonder 5.000 VIP's.

0 reacties

 1. Organisatoren bijten van zich af na kritiek op kloof tussen mannen en vrouwen: “Dat prijzengeld doet er eigenlijk niet toe”
  PREMIUM
  Wielrennen
  17

  Organisato­ren bijten van zich af na kritiek op kloof tussen mannen en vrouwen: “Dat prijzen­geld doet er eigenlijk niet toe”

  Dat het prijzengeld voor vrouwen in de koers minder is dan dat voor de mannen. Zo bleek nog een keer in de Omloop. Maar dat komt alleen omdat er minder geld is in het wielrennen voor vrouwen dan voor mannen. En wat doen ze dan best met dat weinige geld?, vragen de organisatoren. “Geven we meer prijzengeld? Of proberen we vrouwenwielrennen op andere manier populair te maken?”
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"