Wout van Aert verkende gisteren een deel van het Ronde-parcours met zijn ploegmaats, vandaag deed het team een verkenning van de E3 SaxoBank Classic.
Volledig scherm
Wout van Aert verkende gisteren een deel van het Ronde-parcours met zijn ploegmaats, vandaag deed het team een verkenning van de E3 SaxoBank Classic. © BELGA/Instagram

“E3-prijs, decembereditie”: Wout van Aert opnieuw aan het werk in de Vlaamse Ardennen na verkenning Ronde van Vlaanderen

WielrennenMilaan-San Remo staat al op zijn palmares, dus hoopt Wout van Aert (27) volgend seizoen ongetwijfeld de Ronde van Vlaanderen en/of Parijs-Roubaix eens te winnen. Daarvoor laat Van Aert niets aan het toeval over, want gisteren ging hij Vlaanderens Mooiste al eens verkennen met zijn (nieuwe) ploegmaats. Vandaag dook het team opnieuw de Vlaamse Ardennen in voor een verkenning van de E3 Saxo Bank Classic. 

4 reacties

 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Ik gun het hem wel ,maar ik vrees er voor daar rijden geen kermis renners bij !
 • Sophia de smet

  1 maand geleden
  Eindelijk een degelijke ploeg voor de klassiekers ! Nu kan hij veel langer krachten sparen voor de finale
 • Antoine Van De Velde

  1 maand geleden
  Wout al twee jaar op rij in de absolute top van de UCI ranking, over die benen zou ik me niet teveel zorgen maken. En wie niet graag iets leest over Wout dat is toch simpel, doe dat dan niet.
 • Luc Verbeek

  1 maand geleden
  Wout het is je absoluut gegund ! Succes
 1. Onze chef wielrennen ziet dat Van Aert de lat weer een beetje hoger legt: “De Ronde of Roubaix, het moet dit voorjaar toch echt een keer gaan gebeuren”
  PREMIUM
  BK veldrijden
  25

  Onze chef wielrennen ziet dat Van Aert de lat weer een beetje hoger legt: “De Ronde of Roubaix, het moet dit voorjaar toch echt een keer gaan gebeuren”

  Met overwinning nummer negen dit seizoen werd Wout van Aert (27) voor de vijfde keer Belgisch veldritkampioen. En nu alle focus naar de weg, om eindelijk die topklassieker in het Vlaamse voorjaar te winnen. “De passie die Van Aert ooit had voor de cross heeft plaats gemaakt voor een zakelijke benadering”, ziet onze chef wielrennen. “Andere belangen gaan nu voor. Een wereldtitel veldrijden is daar niet meer bij.”
 1. Bennett wil het niet meer hebben over Quick.Step: “Mijn focus ligt op mijn nieuwe ploeg”
  Wielrennen
  2

  Bennett wil het niet meer hebben over Quick.Step: “Mijn focus ligt op mijn nieuwe ploeg”

  Zijn knie is geen probleem meer en over zijn ex-ploeg wil Sam Bennett het niet meer hebben. Met slaande deuren vertrok Bennett vorig jaar bij de Quick.Step-ploeg van Patrick Lefevere. Een knieblessure waar de manager geen geloof aan hechtte, de dreiging dat die de helft van zijn loon zou inhouden nadat de geblesseerde renner zich dan toch meldde voor het EK, het was allemaal niet bevorderlijk voor de goede verstandhouding tussen Bennett en zijn baas.