Duizelingwekkende snelheden en niet volledig correct afgesloten nadarhekken: wat liep er allemaal mis in de sprint tussen Groenewegen en Jakobsen?

WielrennenFabio Jakobsen is buiten levensgevaar volgens de laatste berichten. Gelukkig, want bij de sprint gisteren in de openingsrit in de Ronde van Polen liep heel wat mis. Een reconstructie.

4 reacties

 • Tom Stubbe

  10 maanden geleden
  Wat ging er allemaal mis ??? In eerste instantie gaatGroenewegen in de fout maar dat hebben er al zoveel voor hem gedaan..je moet die jongen nu niet overladen met alle zonden van Israël. ik snap het gebrek aan kritiek op de organistatie niet. Die zijn hier even schuldig aan.. slecht geplaatste dranghekken, gevaarlijk parcours.. Er konden veel zaken aangepast worden om deze uitkomst te vermijden.
 • F Peeters

  10 maanden geleden
  Groenewege wou duidelijk beletten dat Fabio de rit zou winnen.
 • Geert De Neef

  10 maanden geleden
  Brood en spelen! Alles voor het vermaak en geld. Waar zijn die officials die het parkoers moeten controleren? Die worden betaald om niets te doen.
 • Eduard Dierckx

  10 maanden geleden
  Duidelijk te zien dat Groenewegen voor de meet van zijn lijn afwijkt zodat Fabio mee opzij moet gaan, krijgt dan nog een kwak met de elleboog zodat hij in de nadar terecht komt. Wraakroepend in één woord, en niet de eerste keer!