Mark Cavendish
Volledig scherm
Mark Cavendish © BELGA

Dubbelslag voor Deceuninck-Quick.Step: Cavendish wint slotetappe Baloise Belgium Tour, Evenepoel pakt eindzege

WielrennenDe Baloise Belgium Tour kleurt blauw. Deceuninck-Quick.Step heeft een dubbelslag geslagen in de slotetappe. Mark Cavendish sprintte naar een knappe overwinning, terwijl de eindzege van Remco Evenepoel niet meer in het gedrang kwam. 

10 reacties

 • Marika Peeters

  1 maand geleden
  In de Giro had hij concurrentie van vele toprenners , en zakte vlug door het ijs . Dan lastminute deze makkelijke ronde toegevoegd waar hij nauwelijks concurrentie had en zelfs maar 2 sec sneller was in de tijdrit dan Lampaert . Maar door deze zege begint hij weer te zweven en zichzelf op te hemelen .
 • Filip Wydock

  1 maand geleden
  Tony en René, als dat inderdaad zou kloppen wat jullie hier schrijven, niet vergeten dat we tot Remco nu, geen enkele Belg in staat was die de Ronde van Polen, van België en van de Algarve kon winnen de afgelopen 30 jaar ... wat voor zure mensen zijn jullie, of zijn jullie echte kenners, maar dat geloof ik echt niet ... wees blij dat we hem hebben!!
 • Hubert Collaer

  1 maand geleden
  Tony Dekeukelaere wacht eerst maar af hij is nog maar pas 21,niemand weet wat hij zonder zijn val in Lombardije al vorig jaar in de Giro zou gedaan hebben,nu heeft hij er na 9 maanden revalidatie en training toch een heel goede 10 daagse gereden,als je na zo een lange tijd zonder koers plots tweede staat op 1 seconde van Bernal dan kan je iets,vele anderen Belgen hebben zich in het verleden ook kandidaat voor het podium verklaart maar zijn er nooit geraakt.Hij kan nog heel veel groeien.
 • Angelo Pauwels

  1 maand geleden
  Tony Dekeukelaere, Remco is nog maar 21. De Giro was niet representatief omdat zijn basis te klein was om daar goed te kunnen presteren. De Vuelta zal een beter beeld geven.
 • Rudi Pieters

  1 maand geleden
  Stelt niet veel voor inderdaad maar wint ze wel meer dan de helft van dat peloton geeft nog niet de helft gewonnen van dat Remco al geeft gewonnen op 21jarige omgeschoold voetballer wie doet beter
 1. Vliegmachine Roglic verpulvert tegenstand op weg naar goud, Van Aert grijpt naast medaille
  Olympische Spelen
  95

  Vliegmachi­ne Roglic verpulvert tegenstand op weg naar goud, Van Aert grijpt naast medaille

  Niet Wout van Aert of Filippo Ganna, maar wel Primoz Roglic (31) heeft zich in Tokio tot olympisch kampioen tijdrijden gekroond. De Sloveen raasde als een vliegmachine over het parcours en zette z’n concurrenten op meer dan een minuut. Van Aert greep naast een medaille en eindigde als 6de. Remco Evenepoel werd 9de. Zilver en brons waren voor respectievelijk Tom Dumoulin en Rohan Dennis.