Greg Lemond
Volledig scherm
Greg Lemond © vincent duterne / photo news

Drievoudig Tourwinnaar Greg LeMond strijdt tegen leukemie

WielrennenDrievoudig Tourwinnaar Greg LeMond strijdt tegen leukemie. Dat maakte de 59-jarige Amerikaan bekend op zijn website. Het gaat niet om een levensbedreigende vorm van de ziekte en artsen verwachten dat de huidige behandeling zal aanslaan.

5 reacties

 • Paul Van Nieuwenhove

  2 maanden geleden
  Respect voor deze man .Ik hoop dat hij geneest .
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Gezondheid is niet te koop en kan iedereen overkomen.
 • Jacky Leman

  2 maanden geleden
  Heb ook CML en met de juiste medicatie leef ik al 12 jaar verder...
 • Jean Emare

  2 maanden geleden
  Sympathieke man! Spoedig herstel!
 • rudy de clerck

  2 maanden geleden
  Succes aub
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Rune Herregodts: half arts, half tijdrijder die Belgische kleuren verdedigt op EK: “Nooit gedacht dat ze mij ooit zouden betalen om te koersen”
  PREMIUM
  Wielrennen
  4

  Rune Herregodts: half arts, half tijdrijder die Belgische kleuren verdedigt op EK: “Nooit gedacht dat ze mij ooit zouden betalen om te koersen”

  Is er een dokter in de zaal? Rune Herregodts (24) - roepnaam ‘Den Dok’ - is vierdejaars student geneeskunde en verdedigt vandaag als enige man de Belgische kleuren op het EK tijdrijden in München. “Voor de top acht zou ik tekenen.” Daarvoor rekent Herregodts ook op marginal gains, al is dat niet evident. “In de Tour zag ik dat veel tijdrijders met een brede tijdrithelm reden. Ik heb aan de ploeg gevraagd om mijn helm met de maat small in te ruilen voor een large. Geld voor een windtunnel is er niet.”