Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Drie profkoersen en al prijs in Mallorca: wie is toptalent Arnaud De Lie van Lotto-Soudal? “Machtsmens en boerenjongen zonder allures”

WielrennenBij zijn derde profkoers is het al prijs: de 19-jarige Arnaud De Lie won de Trofeo Playa de Palma (1.1) in Mallorca. Lotto-Soudal ziet De Lie zo meteen zijn reputatie als toptalent en -sprinter bij de profs waarmaken: “Arnaud is een echte machtsmens uit een nuchtere boerenfamilie.”

9 reacties

 • Jonah Kemps

  1 jaar geleden
  In het begin van het seizoen is Lotto altijd goed met bijvoorbeeld Wellens maar van de moment dat de echte toppers in vorm beginnen geraken is het over en uit. Eerst zien of ze ook nog winnen als de echte koersen van start gaan. Ik denk dat Arnaud nog wat te jong gaat zijn om dan nog iets klaar te krijgen en dat zou begrijpelijk zijn.
 • Jan Janssens

  1 jaar geleden
  Hij wint een veredelde kermiskoers, terwijl de echte topsporters nog winterslapen of hoogstens wat freewheelen.
 • Gaston Foubert

  1 jaar geleden
  Nog nooit van gehoord maar het zijn niet altijd diegenen die schitteren in de jeugdcategorieën die het later maken als prof.
 • roger landeloos

  1 jaar geleden
  Natuurmens is hij,heeft ook de MTB roc d’Azur gewonnen bij junioren met afgebroken zadel bij de start. Heel de wedstrijd recht op de pedalen💪 Denkt niet teveel na en geeft alles wat hij in zich heeft. Ik voorspel hem een mooie carrière in de eendagswedstrijden.
 • Liliane Wuyts

  1 jaar geleden
  Zou het dan toch eens de goeie kant uitgaan met Lotto Soudal? Hopelijk kunnen ze dit doortrekken en zijn het geen eenmalige zeges. Aan Wellens twijfel ik toch. De Lie is weer een jonge renner die meer dan zijn best doet. Proficiat!
 1. KIJK. Pogacar haalt stevig uit op de Cipressa, maar bekoopt het op de Poggio: wie wint Milaan-Sanremo in onze simulatie?
  2

  KIJK. Pogacar haalt stevig uit op de Cipressa, maar bekoopt het op de Poggio: wie wint Mil­aan-Sanremo in onze simulatie?

  In een wereld waar ChatGPT de moeilijkste vraagstukken beantwoordt met hele essays, kan artificiële intelligentie ook de koers voorspellen. Wij nemen onze toevlucht tot Pro Cycling Manager 2022 om wekelijks de belangrijkste voorjaarsklassiekers te simuleren. Wie ziet de computer komend weekend winnend over de meet trekken in Milaan-Sanremo? Tipje van de sluier: de groten spaarden zich niet.