Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dolgelukkige Fabio Jakobsen snelt naar Europese titel: “Ik zal deze dag voor de rest van mijn leven herinneren”

WielrennenFabio Jakobsen mag een jaar lang rondrijden in de Europese trui. De 25-jarige Nederlander klopte in München de Fransman Arnaud Démare en onze landgenoot Tim Merlier.

25 reacties

 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Dit parcours was het EK onwaardig !
 • Marika Peeters

  2 maanden geleden
  Hecht geen geloof aan "het verhaal" van de bondscoach, dat het een, door hem,opgelegde tactiek was, om alle Belgen, de laatste 50km op kop van het peloton te laten rijden, waardoor bijna alle knechten, al veel te vroeg moesten lossen. Die éne lead-out ging veel te vroeg en kon het niet afwerken. Vooral De Bondt heeft zich uitgesloofd in het kopwerk, omdat hij zichzelf zodanig in "the picture" wou zetten voor de camera's en de rest moest dan wel volgen, en zeker niet uit loyaliteit naar Merlier.
 • Freddy van Puymbrouck

  2 maanden geleden
  Bij sommigen heeft de Bondscoach het weer gedaan, dan heb je toch totaal geen verstand van wielrennen. Merlier is zeer snel maar Jakobsen is toch een stuk sneller meer moet je er niet achter zoeken. Als je ziet vanwaar Jakobsen komt en het verschil aan de meet wordt het nog duidelijker. Je zal maar Bondscoach zijn in België!
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  De laatste km was de moeite . Laat ze de volgende EK voor sprinters starten op 5 km van de aankomst en enkel met sprinters . Mooie verdiende winnaar.
 • Andre Ooms

  2 maanden geleden
  Andere renners en toch weer dezelfde fouten als vorig jaar in Leuven. Wie bepaalt de wedstrijdtactiek ? De renners of de coach ?
 1. KOERS KORT. Alec Segaert wint Ronde van Lombardije voor beloften voor wereldkampioen Fedorov
  Koers kort
  7

  KOERS KORT. Alec Segaert wint Ronde van Lombardije voor beloften voor wereldkam­pi­oen Fedorov

  In de marge van de gloriedag van Remco Evenepoel in Brussel, was er in Italië Belgisch succes bij de beloften. Alec Segaert won de Ronde van Lombardije voor kersvers wereldkampioen Fedorov. De zilveren medaille op het WK tijdrijden geeft zo een nieuw visitekaartje af. Na een koers op heuvelachtig terrein sloop Segaert met Fedorov en Labrosse weg op Madonna del Ghisallo. In de finale hield hij alles samen om het in de sprint af te maken. Voor Segaert is het de grootste overwinning uit zijn carrière. De West-Vlaming wordt prof in 2024 bij Lotto-Dstny.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.