Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Doemscenario werd waarheid”: Jumbo-Visma zet stage stop na coronageval, Van Aert blijft in Spanje en traint met 500 meter ‘social distance’

WielrennenCorona Alert gisteren bij Jumbo-Visma. Na een positieve test binnen de ploeg werd het trainingskamp in Mutxamel (deels) ontmanteld. Onder meer Primoz Roglic vloog terug huiswaarts. Voor de blijvers, onder wie Wout van Aert en Tiesj Benoot, gelden drie gouden regels: contacten vermijden, individueel trainen en dagelijks testen.

9 reacties

 • bernard vermeulen

  4 maanden geleden
  Na voetballers ook renners, dit was te verwachten, straks mogen supporters weer kijken maar hebben we geen renners meer, trouwens wout heeft geen geheimen alles staat open en bloot op strava, zelfs de rivalen kunnen alles volgen, dat maak Wout zo speciaal niks te verbergen.
 • Eric Maes

  4 maanden geleden
  Heb uit goede bron vernomen dat Wout en de anderen die blijven een individueel schema hebben gekregen, en nog steeds in Calpe verblijven.Die bergjes heeft hij gewoon nodig.
 • Louis Bellings

  4 maanden geleden
  Remco traint daar ook in de buurt.Samen op pad en een klapje doen.
 • Jean-Marie De Moor

  4 maanden geleden
  Die vaccinaties werken precies niet goed he
 • Boy Bensdorp

  4 maanden geleden
  Aldus viroloog IGOR Vandenberghe
 1. Belgische coach over de weg terug van Peter Sagan, die nog steeds van groen droomt: “Zijn honger is nog altijd heel groot”
  PREMIUM
  WIELRENNEN
  6

  Belgische coach over de weg terug van Peter Sagan, die nog steeds van groen droomt: “Zijn honger is nog altijd heel groot”

  Opgave op 6 april in de tweede rit van het Circuit de la Sarthe. Sindsdien hadden we van Peter Sagan (32) niets meer gehoord. Zes weken later is de drievoudige wereldkampioen op hoogtestage in Utah in de VS. In de GP Gippingen/Aargau (10 juni) maakt hij zijn rentree. In de Tour strijdt hij voor een achtste groene trui, dit keer met Wout van Aert als tegenstander. Zijn nieuwe coach, Jens Van Beylen schat in: “Peter moest er fysiek en mentaal uit. Noem het een volledige reset.”