Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Doemscenario werd waarheid”: Jumbo-Visma zet stage stop na coronageval, Van Aert blijft in Spanje en traint met 500 meter ‘social distance’

WielrennenCorona Alert gisteren bij Jumbo-Visma. Na een positieve test binnen de ploeg werd het trainingskamp in Mutxamel (deels) ontmanteld. Onder meer Primoz Roglic vloog terug huiswaarts. Voor de blijvers, onder wie Wout van Aert en Tiesj Benoot, gelden drie gouden regels: contacten vermijden, individueel trainen en dagelijks testen.

9 reacties

 • bernard vermeulen

  2 weken geleden
  Na voetballers ook renners, dit was te verwachten, straks mogen supporters weer kijken maar hebben we geen renners meer, trouwens wout heeft geen geheimen alles staat open en bloot op strava, zelfs de rivalen kunnen alles volgen, dat maak Wout zo speciaal niks te verbergen.
 • Eric Maes

  2 weken geleden
  Heb uit goede bron vernomen dat Wout en de anderen die blijven een individueel schema hebben gekregen, en nog steeds in Calpe verblijven.Die bergjes heeft hij gewoon nodig.
 • Louis Bellings

  2 weken geleden
  Remco traint daar ook in de buurt.Samen op pad en een klapje doen.
 • Jean-Marie De Moor

  2 weken geleden
  Die vaccinaties werken precies niet goed he
 • Robbie Bosman

  2 weken geleden
  Aldus viroloog IGOR Vandenberghe
 1. Tadej Pogacar is klaar voor 2022: “Als ik in de Ronde van Vlaanderen een kans krijg, dan pak ik hem”
  PREMIUM
  Wielrennen
  4

  Tadej Pogacar is klaar voor 2022: “Als ik in de Ronde van Vlaanderen een kans krijg, dan pak ik hem”

  De conditie is wat ze moet zijn, voor januari althans. In het geval van Tadej Pogacar (23) betekent dat ‘en passant’ een klimrecord breken op de Coll de Rates, trainingsberg bij uitstek in Zuid-Spanje. De Tourwinnaar over zijn doelen anno 2022, zijn debuut in de Ronde van Vlaanderen en zijn beste dag ooit op de fiets. “Ik heb ondertussen een mooi lijstje waaruit ik kan kiezen, hé.”
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.