.
Volledig scherm
. © Deceuninck-Quick.Step/AG2R Citroën

Dit zijn de nieuwe wielershirts voor 2021

WielrennenEen nieuw jaar, een nieuw wielertenue. Verschillende ploegen gooiden voor 2021 de boeg volledig om, terwijl andere formaties niet veel veranderden. Hieronder een bundeling van alle outfits die officieel bekend zijn. 

2 reacties

 • Johan Buys

  1 maand geleden
  Zijn ze de vrouwenploegen niet vergeten? Met Team SDworx zit daar ook een Belgische hoofdsponsor. Heeft wereld-en europees kampioen in de rangen.
 • Kris Bouwens

  1 maand geleden
  Zouden er ook dit jaar weer mensen zijn die extra geld betalen aan fietskleding met reclame Ik begrijp dat niet... Met reclame zou net goedkoper moeten zijn. eigenlijk met elk kledingstuk met reclame op.
 1. REACTIES. Vanmarcke: “Vallen hoort erbij voor mij” - Naesen: “Zag Kristoff en Ballerini en wist dat het afgelopen was”
  Play
  Omloop
  6

  REACTIES. Vanmarcke: “Vallen hoort erbij voor mij” - Naesen: “Zag Kristoff en Ballerini en wist dat het afgelopen was”

  In tegenstelling tot vorig jaar stond er in de Omloop geen landgenoot op het hoogste schavotje, al reed Sep Vanmarcke wel naar een derde plaats. Greg Van Avermaet kleurde mee de finale, maar hij moest passen toen Julian Alaphilippe aanviel en sprintte uiteindelijk niet mee voor een ereplaats. Philippe Gilbert deed dat wel en werd vijfde. Lees hieronder de reacties van de Belgen na de openingsklassieker.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"