“Dit is geluk, hé”: Remco Evenepoel gooit kusjes naar verloofde en ouders wanneer hij ze ziet op telefoonscherm en verklaart opvallend zegegebaar

WK WielrennenOnze man in Australië, Stijn Vlaeminck, had een verrassing voor Remco Evenepoel (22). Een kort videogesprek met het thuisfront - met verloofde Oumi en ouders Patrick en Agna. Evenepoel toonde zijn medaille. De ogen blonken, de kusjes volgden. “Dit is puur geluk, hé.” Evenepoel verklaarde ook nog zijn opmerkelijk vingertje op de mond wanneer hij over de meet reed. Volgende zondag wordt Evenepoel gehuldigd op de Brusselse Grote Markt.

41 reacties

 • Pascal Aernoudt

  2 maanden geleden
  Remco blaast niet, hij verbaasd iedereen,overal en altijd.Het Merkcx verhaal mag in de prullenmand.Remco time
 • Luc Maandag

  2 maanden geleden
  Absolute Top Prestatie, ook van de Ploeg, Kippenvel hoor !
 • Anja De Bolle

  2 maanden geleden
  Proficiat Remco en het hele Belgische team.
 • Werner Heremans

  2 maanden geleden
  Geen supporter van deze renner maar terechte winnaar. Zomaar iedereen uit het wiel rijden....het is er weinigen gegeven. Proficiat !!
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Verdiende winnaar en de manier waarop !!.
 1. Wereldkampioen Remco Evenepoel bereidt in Calpe het nieuwe seizoen voor
  Play
  Wielrennen
  11

  Wereldkam­pi­oen Remco Evenepoel bereidt in Calpe het nieuwe seizoen voor

  ‘t Is nog maar half november en de eerste wegkoersen liggen nog een eindje van ons, maar Remco Evenepoel is al begonnen aan z'n voorbereiding op 2023 - zijn eerste seizoen in de regenboogtrui. De wereldkampioen vertoeft momenteel in Calpe, waar hij sinds dit najaar over een eigen stulpje beschikt. Op het Instagramverhaal van zijn goede vriend Siebe Roesems zien we Evenepoel bij schemeravond richting de bekende rots van Calpe rijden. Echt zwaar trainen is het nog niet, eerder kilometers malen met af en toe een tussenstop voor een kopje koffie. Waar Evenepoel over enkele maanden voor het eerst een rugnummer opspeldt is nog niet geweten.