Dirk De Wolf en Johan Museeuw in onze HLN SPORTCAST: “Wout van Aert is dé man van het voorjaar, Pidcock de revelatie”

WielrennenEen nieuwe week, dat betekent ook een nieuwe HLN Sportcast. In de nieuwste aflevering ontvangt onze wielerjournalist Stijn Vlaeminck niemand minder dan Dirk De Wolf en Johan Museeuw. Uiteraard is de knappe zege van Wout van Aert in de Amstel Gold Race hét gespreksonderwerp. “Hij is de man van het voorjaar.” Maar ook revelaties Tom Pidcock en Mauri Vansevant en de Waalse klassiekers komen aan bod.

12 reacties

 • Johan Maddens

  3 weken geleden
  Van Aert is niet enkel de man van het voorjaar , hij is al de man sinds september vorig seizoen toen het begon en hij is het nog steeds !!
 • Liliane Wuyts

  3 weken geleden
  Wel typisch dat Adrie VDP een ander mening is toegedaan, samen met zijn maat De Cauwer. Die kan de naam van Van Aert ook moeilijjk over zijn lippen krijgen.
 • Eddy baert

  3 weken geleden
  Eerlijke beoordeling van deze 2 ex toprenners. en natuurlijk moet Adrie Vanderpoel tegendraads doen op een andere media kanaal
 • stefaan lalonge

  3 weken geleden
  Wat zijn resultaten betreft volledig akkoord. Proficiat aan Wout. We mogen in Vlaanderen blij zijn dat we dergelijke renner hebben. Er liggen verschillende renners in balans. Maar over het ganse voorseizoen ga ik voor Wout, maar ook Mathieu kan indrukwekkende cijfers kan voorleggen. Niet vergeten ook dat hij het was die Wout drie keer heeft doen knielen. Asgreen en Pidcock waren fantastisch in 2 wedstrijden en gezien de leeftijd van PIdcock is dat fenomenaal.
 • Johan Maddens

  3 weken geleden
  Wel verdiende rust nu voor Wout , dan weer tweemaal op hoogtestage om dan ook de man van het najaar te worden . rene de kort : dringend een TV aanschaffen !!
 1. Tim Merlier snelt met onweerstaanbare sprint naar winst in tweede Giro-etappe
  Play

  Tim Merlier snelt met onweer­staan­ba­re sprint naar winst in tweede Gi­ro-etap­pe

 2. Remco Evenepoel knap zevende in openingstijdrit Giro: "Heel blij"
  Play

  Remco Evenepoel knap zevende in openings­tijd­rit Giro: "Heel blij"