Stijn Vlaeminck en Tom Boonen bespreken de wieleractualiteit in 'In het wiel'
Volledig scherm
Stijn Vlaeminck en Tom Boonen bespreken de wieleractualiteit in 'In het wiel' © Photonews

Deze namiddag gloednieuwe podcast op HLN.be: “In Het Wiel - met Stijn Vlaeminck & Tom Boonen”

In Het WielReden Wout van Aert en Mathieu van der Poel nu wel of niet tégen elkaar in Gent-Wevelgem? Stopt Mark Cavendish écht met koersen? Niets zo leuk dan over koers praten. Deze namiddag voegen we bij HLN.be de daad bij het woord. Beluister onze gloednieuwe podcast HIER.

1 reactie

 • Liliane Wuyts

  11 maanden geleden
  Boonen zal nog wat olie op het vuur gieten. "Van Aert moet niet roepen en tieren" : bij mijn weten heeft hij dat niet gedaan. VdP vond wel dat hij achteraf ongenood in de studio zijn zegje moest komen doen. Waarom ? Omdat hij goed genoeg wist dat het erover was wat hij gedaan heeft. Hij heeft geluk dat de crossen zonder publiek gereden worden.
 1. ‘Day after' Antwerp Port Epic deed rug van Van der Poel toch weer goed zeer, maar “de handdoek wordt nog niet gegooid”
  Wielrennen
  11

  ‘Day after' Antwerp Port Epic deed rug Van der Poel toch weer goed zeer, maar “de handdoek wordt nog niet gegooid”

  Eerst het slechte nieuws: the day after zijn overwinning de Antwerp Port Epic deed de rug van Mathieu van der Poel weer goed zeer. Maar het goede nieuws is: MvdP heeft de handdoek voor het WK nog niet gegooid. Komende zaterdag in de GP Impanis gaat de Nederlander nog een keer zijn benen testen. Dat hij op zondag 26 september aan de start van het WK staat, lijkt hoe langer, hoe meer waarschijnlijk.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).