De zege én emoties bij Philipsen.
Volledig scherm
De zege én emoties bij Philipsen. © Photogomez Sport/eurosport

Derde Belgische zege in Vuelta! Emotionele Philipsen pakt eerste overwinning in grote ronde na fenomenale sprint

VueltaDe derde Belgische ritzege in deze Vuelta! Jasper Philipsen (UAE Team Emirates) schreef de vijftiende etappe van de Spaanse rittenkoers achter zijn naam. Hij toonde zich de snelste van een uitgedund peloton. Na de finish veel emoties: het was zijn eerste overwinning in een grote ronde.

4 reacties

 • Rudi Pieters

  1 jaar geleden
  Machtig van Jasper wat een sprint zeg Chapeau en nog zo jong
 • jacques philips

  1 jaar geleden
  Proficiat Philipsen
 • Florent Marien

  1 jaar geleden
  Schitterende spurt man, proficiat.
 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Schandalige actie van Ackermann. Dient serieus beboet te worden. Het zijn de acties en niet de gevolgen die moeten worden aangepakt. 
 1. Biostatisticus Geert Molenberghs vindt het niet verstandig dat volle voetbalstadions wel nog gewoon kunnen: “Een anomalie”
  Play
  Sport
  29

  Biostatis­ti­cus Geert Molen­berghs vindt het niet verstandig dat volle voetbalsta­di­ons wel nog gewoon kunnen: “Een anomalie”

  De profvoetbalclubs en hun supporters haalden opgelucht adem. De veldritorganisatoren en de wielerfans ook. De stadionpoorten of modderweides moeten niet toe. De volle capaciteit blijft zelfs toegelaten. Een beslissing die niet meteen in de lijn der verwachtingen lag en lang niet iedereen heeft er begrip voor. Biostatisticus Geert Molenberghs spreekt van “een anomalie”.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.