Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Démare volgt zichzelf op in Parijs-Tours, Gilbert finisht in buik van peloton in allerlaatste koers

9 reacties

 • Jeannine Vervoort

  4 maanden geleden
  Proficiat met jou mooie loopbaan als renner. Geniet er nog heel lang van na jou laatste wedstrijd
 • Jeannine Vervoort

  4 maanden geleden
  Spoedig herstel gewenst corne van Kessel en Edward plankaerts
 • Walter De Vuyst

  4 maanden geleden
  Conclusie : Mas is op dit ogenblik een beter ronderenner dan de net als Van der Poel overroepen Pojacar .
 • Lynn Maes

  4 maanden geleden
  Wellens is altijd overroepen geweest we hebben het gezien in de grote koersen met zijn uitleg
 • Felix Strackx

  4 maanden geleden
  Wellens is al jaren de meest overbetaalde coureur, anders woon je niet in Monaco. Wie heeft hem dat contract gegeven en op basis van wat?
 1. KIJK. Evenepoel verliest in San Juan meer dan minuut op slotklim, nadat hij eerst zelf voor solo koos: “Het was geen slimme zet. Eerder een beetje dom”
  Wielrennen
  39

  KIJK. Evenepoel verliest in San Juan meer dan minuut op slotklim, nadat hij eerst zelf voor solo koos: “Het was geen slimme zet. Eerder een beetje dom”

  Remco Evenepoel zal nog even moeten wachten op zijn eerste zege in de regenboogtrui. In de enige bergrit van de Ronde van San Juan opende de wereldkampioen zelf de finale op tien kilometer van de top, maar hij overspeelde zijn hand en finishte pas als zevende op 1'08" van winnaar Miguel Angel Lopez. “Het was geen slimme zet. Eerder een beetje dom”, zegt Evenepoel over z’n aanval.
 2. Bondscoach Vanthouren­hout ziet een indrukwekkende Van Aert: “Bizar: Wout is minder veldrijder, maar wordt toch beter”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  7

  Bondscoach Vanthouren­hout ziet een indrukwek­ken­de Van Aert: “Bizar: Wout is minder veldrijder, maar wordt toch beter”

  “Ik zie geen scenario waarbij het op het WK niet tussen Wout en Mathieu gaat”, zegt bondscoach Sven Vanthourenhout. En dus draaide het bij de bekendmaking van zijn selectie vooral om de kopman. “Wout is enorm geëvolueerd als wegrenner en heeft daarom heel bewust dingen laten vallen als crosser en toch is hij technisch zo sterk geworden.”
 3. INTERVIEW. Tomas Van Den Spiegel over het succes en de gebreken van de Wereldbeker: “De kalender is te vol, dáár ligt de zwakte van deze sport”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  8

  INTERVIEW. Tomas Van Den Spiegel over het succes en de gebreken van de Wereldbe­ker: “De kalender is te vol, dáár ligt de zwakte van deze sport”

  Cross, dat is Vlaanderen en gedaan. Fout! Benidorm en Dublin hebben bewezen dat het veldrijden ook levensvatbaar is buiten onze regiogrenzen. Grote baas van Flanders Classics Tomas Van Den Spiegel over het succes en de gebreken van de nieuwe Wereldbeker. “Wij willen over veel spreken, maar wat zeker niet de bedoeling kan zijn, is dat er minder Wereldbekermanches komen en dat hun plaats dan ingenomen wordt door nog meer Vlaamse wedstrijden.”