Deceuninck stopt als shirtsponsor van ploeg Lefevere, Quick.Step 6 jaar langer in peloton

WielrennenSponsor Quick.Step blijft zes jaar langer in het wielerpeloton, tot 2027. Dat maakte de Belgische WorldTour-formatie van Patrick Lefevere bekend. Tegelijk werd ook duidelijk dat Deceuninck na dit jaar stopt als naamsponsor van de ploeg. 

19 reacties

 • Leopold Vanhoof

  1 jaar geleden
  Het bewijst nog maar eens dat een universitair diploma helemaal niet is vereist om het ver te schoppen in het leven. Hard werken en menselijk blijven loont soms toch nog. Top!!
 • Peter Van der Straeten

  1 jaar geleden
  Patrick Lefevre is en blijf een familieman en wij gaan de tour winnen zeker met El tractor erbij
 • EUROPEAN TEXTILES NV

  1 jaar geleden
  Proficiat Patrick ! Veel sportploegen kunnen best hun coaches even bij U op de les laten komen! Wat U bereikt met Uw ploeg op sportief gebied is gewoonweg top en uitmuntend maar wat vooral beklijvend is ... de fantastische mentaliteit en vriendschap onder de renners en Uw team is in de actuele sportwereld een unicum ! Graag nog meer aub ! Bedankt voor de mooie sportmomenten en nogmaals Chapeau aan de grote mijnheer Lefevere !
 • Mark Vets

  1 jaar geleden
  tof zenne....ik hoop dat alle renners van alle ploegen een mooie toekomst tegemoet gaan.... geen zware vallen of ongelukken ...en fairplay in het heetst van de spurt.... klassebakken die alle renners zijn.....ja allemaal
 • Pieterjan labath

  1 jaar geleden
  Goed nieuws voor alle vlaamse koersfans! Nu nog Sagan binnen halen en dan doe ik een dansje!
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.