Deceuninck stopt als shirtsponsor van ploeg Lefevere, Quick.Step 6 jaar langer in peloton

WielrennenSponsor Quick.Step blijft zes jaar langer in het wielerpeloton, tot 2027. Dat maakte de Belgische WorldTour-formatie van Patrick Lefevere bekend. Tegelijk werd ook duidelijk dat Deceuninck na dit jaar stopt als naamsponsor van de ploeg. 

19 reacties

 • Leopold Vanhoof

  4 maanden geleden
  Het bewijst nog maar eens dat een universitair diploma helemaal niet is vereist om het ver te schoppen in het leven. Hard werken en menselijk blijven loont soms toch nog. Top!!
 • Peter Van der Straeten

  4 maanden geleden
  Patrick Lefevre is en blijf een familieman en wij gaan de tour winnen zeker met El tractor erbij
 • EUROPEAN TEXTILES NV

  4 maanden geleden
  Proficiat Patrick ! Veel sportploegen kunnen best hun coaches even bij U op de les laten komen! Wat U bereikt met Uw ploeg op sportief gebied is gewoonweg top en uitmuntend maar wat vooral beklijvend is ... de fantastische mentaliteit en vriendschap onder de renners en Uw team is in de actuele sportwereld een unicum ! Graag nog meer aub ! Bedankt voor de mooie sportmomenten en nogmaals Chapeau aan de grote mijnheer Lefevere !
 • mark vets

  4 maanden geleden
  tof zenne....ik hoop dat alle renners van alle ploegen een mooie toekomst tegemoet gaan.... geen zware vallen of ongelukken ...en fairplay in het heetst van de spurt.... klassebakken die alle renners zijn.....ja allemaal
 • pieterjan labath

  4 maanden geleden
  Goed nieuws voor alle vlaamse koersfans! Nu nog Sagan binnen halen en dan doe ik een dansje!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. In het spoor van Eli Iserbyt, favoriet in Ethias Cross in Lokeren: “Eigenlijk zou ik graag eens een seizoen starten met iederéén”
  Play
  Veldrijden
  7

  In het spoor van Eli Iserbyt, favoriet in Ethias Cross in Lokeren: “Eigenlijk zou ik graag eens een seizoen starten met iederéén”

  Op Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock is het nog een tijdje wachten. Maar Pauwels Sauzen-Bingoal start in de Ethias Cross in Lokeren wel nagenoeg op volle sterkte. De drietand Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout moet ook dit seizoen weer gensters slaan. Iserbyt is de uittredende winnaar in Lokeren en start opnieuw als topfavoriet. Wij trokken mee in zijn spoor.