.
Volledig scherm
. © rv

De vreugdetaferelen in de volgwagen bij Jumbo-Visma: “Klasse, Wout! Klasse, Nathan!”

WielrennenWout van Aert (Jumbo-Visma) zette gisteren Gent-Wevelgem op zijn palmares. Ploegleiders Jan Boven en Arthur van Dongen zagen vanuit de volgwagen hoe ‘WvA’ naar de zege sprintte. “Yes! Yes! Yes! Klasse, Wout! Klasse, Nathan!”

6 reacties

 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  En nog het nuchtere verstand om Georges te laten slapen en niet voor de show te gebruiken
 • Gerrit defreyne

  1 jaar geleden
  Toch genoten van de sneer van Nathan VHD naar de VRT en Sporza. Gelijk had hij. Zowel de commentatoren als de analisten zien meestal de renners van de blauwe garde. Ook al zijn het geen Belgen die mee zijn. Eerst vernoemd men hen en achteraf de "echte" Belgen. Ook nog dit. Bij Eurosport zijn ze geen haar beter.
 • Jan Verhelst

  1 jaar geleden
  Willen koersen wordt beloond met een zege. Een compliment voor de wielersport deze overwinning van Jumbo-Visma.
 • Danny SPIJKERS Danny Spijkers

  1 jaar geleden
  Dikke proficiat Wout . Fantastisch renner en mens . Laat ons zo dag genieten en hopen dat je het weer doet. Ook een dikke proficiat voor Nathan super gereden man . Dit is voor vele mensen een lichtpunt in deze donkere tijden. Bedankt jongens
 • Gert Veer

  1 jaar geleden
  Van Hooydonck is boven zichzelf uitgestegen, het is indrukwekkend wat hij in de finale nog uit zijn benen schudde. Zeer leuke koers om te bekijken. In de achtergrond valt vooral het onvermogen op van "gevestigde waarden" die er al een paar jaren niet meer in slagen nog een rol van betekenis te spelen.