Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dé vraag die op ieders lippen brandt: welke grote ronde rijdt Evenepoel in 2023? “Remco’s hart klopt wellicht voor de Tour”

WIELRENNENHet land is in extase na de wereldtitel van Remco Evenepoel (22). Getuige het feestelijk onthaal na zijn terugkeer uit Australië. Tegelijk brandt dé vraag op ieders lippen: welke grote ronde rijdt hij in 2023? “Word je als wereldkampioen niet verwacht om naar de Tour te gaan?”

15 reacties

 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  De pers en media moeten stoppen met vragen te stellen die nu nog niet aan de orde zijn. Remco moet eerst zijn huwelijk klaar stomen en dan op vakantie gaan.
 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  Vooral die renner niet gek maken zou al een pluspunt zijn . De top periode is zeer verschillend van renners , pieken naar de Giro , de Tour en of de Vuelta .De Tour heeft wel ieder jaar de grootste bezetting . In de Vuelta onlangs hebben vooral de jonge renners van zich laten horen , maar dit is bijlange nog geen garantie om te kunnen slagen in de Tour ! Jumbo was heel sterk en het tempo lag duidelijk hoger bergop dan in de Vuelta .Vooral toen Van Aert ..Pogacar eraf reed ! Het blijft afwachten
 • Dirk Demol

  2 maanden geleden
  Giro zou wel beter zijn denk ik. Ondertussen kunnen ze de ploeg nog versterken want concurrentie van UAE en Jumbo is heel sterk.
 • ronny cuypers

  2 maanden geleden
  Waarom zou die vraag branden? Rustig afwachten en de persoon in kwestie zelf laten kiezen is ook een vorm van respect en beleefdheid.
 • Tom De Ketelaere

  2 maanden geleden
  Hoop dat hij gaat en top 5 zou al heel mooi zijn. Alles daarboven is bonus.
 1. Lotte Kopecky moet na relatiebreuk met Kieran De Fauw op zoek naar nieuwe trainer: “Dit zal geen negatieve impact hebben”
  Play
  Wielrennen
  7

  Lotte Kopecky moet na relatie­breuk met Kieran De Fauw op zoek naar nieuwe trainer: “Dit zal geen negatieve impact hebben”

  “Het is een keuze die je maakt.” Een punt zetten achter een relatie is nooit makkelijk en al helemaal niet wanneer die partner ook nog je trainer is, zoals in het geval van Lotte Kopecky (27). De renster die in 2022 de ene sportieve triomf na de andere kende, brak recent met haar vriend Kieran De Fauw (38) en moet meteen ook op zoek naar een nieuwe coach. “Op korte termijn, ja.”
 1. Wout van Aert pronkt met nieuwe auto, maar heeft meteen poetswerk
  Veldrijden
  37

  Wout van Aert pronkt met nieuwe auto, maar heeft meteen poetswerk

  Op de comeback in het veld van Wout van Aert (28) is het nog even wachten, maar de Belgische kampioen pronkt op Instagram wel al met een nieuwe aanwinst. Een Land Rover Defender in de duurste uitvoering, toch al snel goed voor een bedrag van minstens 100.000 euro. Van Aert moest met z'n spiksplinternieuwe wagen slechts vijf minuten rijden vanuit de garage, maar dat bleek voor een vogel voldoende om de auto te besmeuren. En zo had Van Aert bij thuiskomst meteen poetswerk.