Ilan Van Wilder op het BK tijdrijden deze zomer.
Volledig scherm
Ilan Van Wilder op het BK tijdrijden deze zomer. © BELGA

De vechtscheiding gaat verder: Ilan Van Wilder wil vertrek bij DSM afdwingen via rechtbank

WielrennenIlan Van Wilder en Team DSM zetten hun vechtscheiding verder voor de rechtbank van Overijssel. Dat meldt wielerflits.nl. Begin juli al werd duidelijk dat de relatie tussen beide partijen zwaar is vertroebeld. 

3 reacties

 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Contract moet nageleefd worden akkoord maar , het moet van beide kanten komen
 • FRANKY COUSAERT

  1 maand geleden
  Mieke , klopt gedeeltelijk wat je zegt aan de andere kant heb je een contract getekend en moet je eerst wat bewijzen voor je van toren blaast , want eerlijk gezegd ik ken Wilder enkel van dit soort nieuws maar NIET. van topprestaties
 • Mieke Ponet

  1 maand geleden
  Deze ploeg heeft toch regelmatig problemen met renners en het is helemaal niet de eerste keer. Dringend eens het totale beleid onder loep nemen is misschien de oplossing.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.