Ilan Van Wilder op het BK tijdrijden deze zomer.
Volledig scherm
Ilan Van Wilder op het BK tijdrijden deze zomer. © BELGA

De vechtscheiding gaat verder: Ilan Van Wilder wil vertrek bij DSM afdwingen via rechtbank

WielrennenIlan Van Wilder en Team DSM zetten hun vechtscheiding verder voor de rechtbank van Overijssel. Dat meldt wielerflits.nl. Begin juli al werd duidelijk dat de relatie tussen beide partijen zwaar is vertroebeld. 

3 reacties

 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Contract moet nageleefd worden akkoord maar , het moet van beide kanten komen
 • FRANKY COUSAERT

  1 maand geleden
  Mieke , klopt gedeeltelijk wat je zegt aan de andere kant heb je een contract getekend en moet je eerst wat bewijzen voor je van toren blaast , want eerlijk gezegd ik ken Wilder enkel van dit soort nieuws maar NIET. van topprestaties
 • Mieke Ponet

  1 maand geleden
  Deze ploeg heeft toch regelmatig problemen met renners en het is helemaal niet de eerste keer. Dringend eens het totale beleid onder loep nemen is misschien de oplossing.
 1. KOERS KORT. BK wielrennen voor dames en heren elite in 2027 in Putte
  Wielrennen

  KOERS KORT. BK wielrennen voor dames en heren elite in 2027 in Putte

  De gemeente Putte (bij Mechelen) zal in 2027 het Belgisch kampioenschap wielrennen voor dames en heren elite mogen organiseren. Het gemeentebestuur maakte vrijdag zelf bekend dat de wielerbond de betrokken kampioenschappen aan Putte heeft toegewezen. In 2023 zal Putte ook al gastheer zijn voor het BK voor beloften en elite zonder contract. In 2025 strijden de nieuwelingen U17 in Putte om de nationale kampioentrui. In 1981 kroonde Roger De Vlaeminck zich op Putse bodem trouwens al eens tot Belgisch kampioen bij de profs. (KDC)