Wie worden uit Evenepoels eigen generatie de grootste concurrenten in het rondewerk?
Volledig scherm
PREMIUM
Wie worden uit Evenepoels eigen generatie de grootste concurrenten in het rondewerk? © Photo News

De rivalen van Evenepoel in het rondewerk: “Ik ken die jongens, maar ik moet van eigen sterkte uitgaan”

Wielrennen“Deze jongen is een machine. Hij wordt de koning van het volgende decennium.” De Spaanse sportkrant Marca gelooft dat Remco Evenepoel het wielrennen de volgende jaren zal domineren. Maar wie moet straks binnen Evenepoels generatie - lees renners tussen de 20 en 23 jaar - zijn grootste uitdager worden in de grote wielerronden? Voor u lichten we 12 (toekomstige) namen door. 

 1. KOERS KORT. Bakelants en Devriendt langer bij Wanty-Gobert - Valgren trekt naar EF Pro Cycling
  Koers kort

  KOERS KORT. Bakelants en Devriendt langer bij Wan­ty-Go­bert - Valgren trekt naar EF Pro Cycling

  Michael Valgren verlaat NTT voor EF Pro Cycling. “Ik sprak met Matti Breschel en Magnus Cort, twee landgenoten. Ze hebben allebei gezegd dat het een geweldig team is. Ik denk dat ik heel goed bij EF pas”, liet de Deense ex-winnaar van de Amstel Gold Race en Omloop optekenen. “Mijn kracht als renner is mijn uithoudingsvermogen”, vervolgde hij. “Ik ben ook in staat om een wedstrijd redelijk goed te lezen. Dat is een goede combinatie denk ik, zeker in eendagskoersen. Hoe langer een wedstrijd, hoe beter ik word en de andere renners kan inschatten.”
 2. KOERS KORT. Van der Poel krijgt steun van Dillier in klassiekers - Kreuziger trekt naar Gazprom-Rusvelo
  Wielrennen

  KOERS KORT. Van der Poel krijgt steun van Dillier in klassie­kers - Kreuziger trekt naar Gaz­prom-Rusvelo

  Mathieu van der Poel krijgt er volgend seizoen een stevige knecht bij in de Vlaamse klassiekers, want Alpecin-Fenix heeft de komst van Silvan Dillier aangekondigd. De 30-jarige Zwitser reed sinds 2018 voor AG2R, maar zoekt nu dus andere oorden op. Dillier werd in 2014 prof bij BMC. Zijn grootste resultaat boekte hij in 2018 in Parijs-Roubaix: na een hele dag in de aanval reed de Zwitser samen met Peter Sagan naar de Vélodrome in Roubaix. Daar won de Slovaak eenvoudig de sprint, maar Dillier mocht wel als tweede mee op het podium. Bij Alpecin-Fenix heeft Dillier een contract voor één seizoen getekend.
 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 3. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 1. Het knotsgekke slot van Standard-Eupen, met keeper Bodart die scoort
  Play

  Het knotsgekke slot van Standard-Eu­pen, met keeper Bodart die scoort

 2. Lang bezorgt Club met heerlijke omhaal zege tegen Kortrijk
  Play

  Lang bezorgt Club met heerlijke omhaal zege tegen Kortrijk