.
Volledig scherm
. © Instagram

“De reden waarom we op een wolk leven”: Remco Evenepoel maakt vier maand oude verloving met vriendin Oumi bekend

WielrennenRemco Evenepoel is al vier maanden verloofd met zijn vriendin Oumi. Dat maakte de renner zelf bekend via Instagram. “De reden waarom we op een wolk leven. Op 30 december 2021 gaven we elkaar het jawoord voor het leven”, klinkt het. Evenepoel won afgelopen zondag Luik-Bastenaken-Luik. 

16 reacties

 • monique bolen

  11 maanden geleden
  Juist deze pagina geopend en tot 15 x een foto van Evenepoel.
 • wim rooyakkers

  11 maanden geleden
  Stel .Remco wint zijn ooit zijn grote ronde,dan staat en nog maar een onderwerp in de kranten,op tv is nog maar een onderwerp,en in alle parken staat een standbeeld. Maar toch,sucses in de liefde.
 • Jonah Kemps

  11 maanden geleden
  Ziet er mij het prototype van een goede rennersvrouw uit en die zijn volgens mij helemaal niet dik gezaaid, een goede zaak voor Remco zijn stabiliteit en hopelijk kan ze hem ook nog wat verder temmen.
 • Paul Van Hooland

  11 maanden geleden
  Het is jullie gegund , geniet ervan .
 • Linda Wellekens

  11 maanden geleden
  Van harte veel geluk gewenst, man, moge het alleen nog beter worden :-D
 1. Ondanks “foutje in laatste bocht” is Remco Evenepoel toch tevreden na finish op 2.000m: “Drie stappen vooruit gezet in dit werk”
  33

  Ondanks “foutje in laatste bocht” is Remco Evenepoel toch tevreden na finish op 2.000m: “Drie stappen vooruit gezet in dit werk”

  Derde op Vallter 2000. Een zege in zijn regenboogtrui blijft uit, maar de manier waarop Remco Evenepoel zich toonde in de tweede rit van de Ronde van Catalonië zal zeker tot tevredenheid stemmen. Onze landgenoot toonde zich met ritwinnaar Ciccone en leider Roglic de betere bergop boven de veelbesproken grens van 2.000 meter. “In vergelijking met de Sierra Nevada en de Ronde van Zwitserland vorig jaar zijn dit drie stappen vooruit.” Ook Cian Uijtdebroeks (20) toonde zich met een bijzonder knappe tiende plaats.
 2. DE LAATSTE BELG. Otto Vergaerde over het dilemma bij Trek-Segafredo en het gekeuvel tussen WVA en MVDP: “Na 300 km heeft halve peloton met elkaar gepraat”
  2

  DE LAATSTE BELG. Otto Vergaerde over het dilemma bij Trek-Segafredo en het gekeuvel tussen WVA en MVDP: “Na 300 km heeft halve peloton met elkaar gepraat”

  Als 159ste binnengedruppeld op de Via Roma op meer dan 12 minuten van Mathieu van der Poel, maar noem Otto Vergaerde (28) gerust een van de MVP’s achter de twee top tien-plaatsen van Trek-Segafredo in Milaan-Sanremo. Een hele dag moest hij kopman Jasper Stuyven voorin houden, een stevige taak. “Want op een koers van 300 kilometer plast een renner wel wat af.”