Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De Omloop heeft er een kandidaat-winnaar bij: waarom opener van voorjaar perfect haalbaar lijkt voor Van der Poel

WielrennenVervelend, de noodgedwongen exit van Mathieu van der Poel in de UAE Tour. Maar elk nadeel heb zijn voordeel. Plots zwaait de deur richting Omloop wagenwijd open. De wereldkampioen veldrijden landt deze middag al in Amsterdam. En dan: testen, testen, testen.

15 reacties

 • Francois Verrijt

  2 weken geleden
  Ik stuur een deurwaarder die vaststeld als hij start in de omloop. Ik heb niks tegen MVP maar ik moet na een zakenreis 7 dagen in quarantaine en kan dus niet werken en verlies dus geld als zelfstandige en hij mag dan wel geld verdienen. Regering let op er komt een proces aan.
 • monique bolen

  2 weken geleden
  Hier gelden de speciale regels uit testen,testen en nog eens testen en verder gaan trainen en aan wedstrijden deelnemen om dat het hun beroep is, voor de rest is het ook quarantaine als ze uit het buitenland komen ze mogen nog niet met hun hond wandelen of boodschappen doen eens navraag voor je iets sugereerd trouwens dit zal ook het zelfde zijn voor Wout Van Aert.
 • Liesbet willems

  2 weken geleden
  Wij moeten 14 dagen in quarantaine en hij zou direct mogen koersen. Ik dacht dat iedereen gelijk voor de wet is maar hij mag weer wat meer zeker
 • Gerard Akkermans

  2 weken geleden
  Roger misschien komt het door wat in de drinkbaar zit?
 • Jean De Grande

  2 weken geleden
  Inderdaad, Roger, andere sfeer, andere trainingsmethode, ... Of zeg wat ge te zeggen hebt en aanvaard de straf voor het verspreiden van laster en eerroof.
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart