DE MENING VAN MICHEL. “Het is te hopen voor Quick.Step-Alpha Vinyl dat Asgreen op niveau komt”

OmloopMichel Wuyts trekt zijn conclusies na de Omloop, aan de hand van drie tops en drie tips. Hij zag een indrukwekkende Wout van Aert, zet nog een opvallend persoon uit het kamp van Jumbo-Visma in de bloemetjes en geeft advies aan de verliezers van de dag. “Aan de heer Sonny Colbrelli: beperk je niet tot slepen!”

17 reacties

 • Dirk BERX

  1 jaar geleden
  Het neutrale gehalte van Michel Wuyts, tijdens zijn loopbaan als wieler journalist, was zelfs gisteren nog waarneembaar tijdens de rechtstreekse uitzending ! Want als je als co commentator jaren naast een fan zit die meer dan honderdmaal per uitzending het woord "Deceuninck - Quick Step" uitspreekt, dan krijg je die naam niet uit je systeem gewist !
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  Van Nieuwkerke en De Cauwer hebben hun job wreed fantastisch gedaan. Voortdurend werden er namen genoemd van renners in de kopgroepen die er niet bij waren en nadat het groepje Van Aert de aansluiting had gemaakt had 2km verder Van Nieuwkerke het plots opgemerkt dat ze bij de leidersgroep waren gekomen. Triestig zulle. Niveau Eurosport.
 • Jean De Grande

  1 jaar geleden
  Ik krijg de indruk dat Zwartenbriek en Pauwels elkaar een beetje tegenspreken. Kunnen jullie misschien eerst tot een akkoord komen alvorens hier den onnozelaar te komen uithangen. Ik vond Michel vrij neutraal maar "supporters", ze zijn nu eenmaal voor een groot deel een raar volkje bestaande uit fanatiekelingen met oogkleppen.
 • Mark Verlot

  1 jaar geleden
  Het is gewoon niet meer zoals vroeger, en het zal het ook nooit meer worden zonder Michel, er zit gewoon geen spanning in de commentaar. Niet vervangbaar zo simpel is dat.
 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Eindelijk kon José zijn zinnen eens afmaken.