Strava
Volledig scherm
PREMIUM
© Strava

De indrukwekkende hoogtestage van Wout van Aert, met een kleine Ronde van Frankrijk en looptrainingen, ontleed: "Hij heeft keihard gewerkt"

WielrennenJulian Alaphilippe (28) en Mathieu van der Poel (26) zijn al top, dat heeft iedereen dit weekend kunnen zien. Maar hoe is het met Wout van Aert (26)? In alle stilte werkte hij een loodzwaar trainingsprogramma af in Spanje. Wij analyseren met sportief manager Merijn Zeeman de indrukwekkende statistieken achter zijn stage.

63 reacties

 • Jan Van Rompaey

  5 maanden geleden
  Hij kwam iets tekort. Het komt wel goedd.
 • eduard janssens

  5 maanden geleden
  Volgens mij heeft hij te weinig wedstrijd ritme !!
 • ROGER DEPREZ

  5 maanden geleden
  Wout heeft al de moeilijkste van de grote vijf binnen M-S en MVDP die heeft Vlaanderen mooiste al binnen al was het met 15 centenmeters verschil, zaterdag komt er weer een van de moeilijkste om te winnen met de Strada. Als fan van Wout moet ik zeggen dat MVDP het slim speelt met zijn ontsnapping in de voorbereiding omdat hij alleen kan winnen in de Strada als hij alleen toekomt want de aankomst doen met JA en Wout is geen optie natuurlijk.
 • pierre de smet

  5 maanden geleden
  Duimen voor een koers zoals verleden jaar , een koers om van te genieten . En hopelijk mag de hel van het noorden ook doorgaan dit jaar ( in mijn ogen de mooiste koers en de eerlijkste ) .
 • Ine Anckaert

  5 maanden geleden
  Het jaar van de bevestiging is het moeilijkst. Sagan heeft en andere groten hebben het ook meegemaakt! Het jaar erop rijd men op je wiel. Maw. het zal nog moeilijker worden dan vorig jaar om je koersen te winnen! Het is zeker mogelijk, maar zie ook hoe moeilijk het was voor Museeuw, Boonen, enz. zaterdag zullen we al de eerste noot zien! En wees gerust Wout gaat ervoor te winnen en kom niet af met excuses met rendement van de hoogtestage die nog moet komen! Daar hou ik absoluut niet van!