'De Haai' is helemaal terug: ontketende Nibali schittert in Ronde van Lombardije

VideoDrie cartouches bergop en vervolgens een mokerslag in de afdaling van de Civiglio, Vincenzo Nibali heeft in dé Italiaanse najaarsklassieker een indrukwekkend nummertje opgevoerd. Met ware doodsverachting en zelfs flirtend met het krankzinnige stortte de 'Haai van Messina' zich in de afzink van de voorlaatste klim om zijn geslagen kloof met de kilometer verder uit te diepen. Tot drie keer toe kwam hij bijna ten val, maar de Tourwinnaar van vorig jaar zette zijn zegetocht onverstoord verder. Ook de slotbult San Fermo della Battaglia vormde geen euvel meer, al kwam de Spanjaard Daniel Moreno nog wel even gevaarlijk opzetten. De 30-jarige Siciliaan van Astana is meteen ook de eerste Italiaan in zeven jaar die een monument op zijn naam schrijft.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Ondertussen bij de concurrentie: Van der Poel traint in Spanje, Pogacar in Monaco
  8

  Ondertus­sen bij de concurren­tie: Van der Poel traint in Spanje, Pogacar in Monaco

  Heeft het succes in Wevelgem ook een keerzijde? Wout van Aert ging diep in de regen en de koude - een aanslag op het lichaam. Een groot contrast met zijn grote concurrenten. Die kwamen zondag niet in actie en ontvluchtten heel bewust het gure Belgische weer. Mathieu van der Poel legt de laatste hand aan zijn voorbereiding in Spanje. Ook de komende dagen zal hij er in zachte temperaturen kunnen trainen. Tadej Pogacar keerde na de E3 Harelbeke terug naar huis om in Monaco te trainen. Pas eind deze week komt het duo terug naar België.
 3. INTERVIEW. Tadej Pogacar stelt zijn ideale renner samen: “Ik vind Wout veel slimmer in zijn manier van koersen dan Mathieu”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Tadej Pogacar stelt zijn ideale renner samen: “Ik vind Wout veel slimmer in zijn manier van koersen dan Mathieu”

  Met 9 overwinningen op 15 koersdagen benadert-ie zelf de perfectie, maar wat als Tadej Pogacar (24) nu eens zijn eigen ultieme renner zou mogen samenstellen? Rijdt die zondag ook de stenen uit de grond op de Oude Kwaremont? Een atypisch interview met een Tourwinnaar die mee topfavoriet is in de Ronde van Vlaanderen. Over de versnelling van Mathieu van der Poel, frietjes van de frituur en de humor van Tim Wellens. “He’s very good at talking bullshit.”