Egan Bernal fietst met vriendin María Fernanda Gutierrez.
Volledig scherm
Egan Bernal fietst met vriendin María Fernanda Gutierrez. © Instagram Egan Bernal

“De gelukkigste dag van mijn leven:” twee maanden na zwaar ongeval fietst Egan Bernal weer op de weg

WielrennenTwee maanden na zijn ongeval fietst Egan Bernal opnieuw op de weg. Deze avond postte de Colombiaanse wielrenner op Instagram een foto waarop hij met vriendin María Fernanda Gutierrez in INEOS-Grenadiers-uitrusting een fietstochtje maakt.

1 reactie

 • Marcus Camps

  12 maanden geleden
  Heb zo stilaan het gevoel dat hij zich graag zou klaarstomen voor de ronde van Spanje. Het zou alleszins een grote vergissing zijn. Ook Evenepoel speelde in 2020 nog met die mogelijkheid. Totale waanzin uiteraard als je het achteraf inschat. Hier is dat hetzelfde. De kwetsuren van Bernal zijn nog ernstiger. Benieuwd zelfs of het nog ooit echt helemaal goed komt.
 1. Zo bent u hélemaal mee met het wegseizoen: lees hier de wielergids van Het Laatste Nieuws, met uitgebreide voorbeschouwing van Michel Wuyts
  PREMIUM
  1

  Zo bent u hélemaal mee met het wegseizoen: lees hier de wielergids van Het Laatste Nieuws, met uitgebrei­de voorbe­schou­wing van Michel Wuyts

  Het nieuwe wielerseizoen is intussen van start gegaan, maar er staan nog heel wat interessante koersen op het programma. Dankzij de Wielergids van Het Laatste Nieuws ben je perfect voorbereid op het wegseizoen in 2023. In de HLN-wielergids staat een voorstelling van alle mannen- en vrouwenploegen, de volledige seizoenskalender en een vooruitblik op alle klassiekers en grote rondes. Bovendien voorziet onze analist Michel Wuyts je van een uitgebreide voorbeschouwing. “Het wordt een fantastische lente”, voorspelt hij.
 2. Lopende renners, meer dan een rage: waarom Wout van Aert intensief ging lopen na Milaan-Sanremo
  PREMIUM
  Wielrennen
  6

  Lopende renners, meer dan een rage: waarom Wout van Aert intensief ging lopen na Mil­aan-Sanremo

  De eerste training van Wout van Aert (28) na zijn nederlaag in Milaan-Sanremo? Een loopsessie van 10 kilometer op zondagochtend. Goed om het hoofd vrij te maken, jazeker, maar het was meer dan zomaar een beetje joggen en uitwaaien - hij liep aan een gemiddelde van 13,2 kilometer per uur. Waarom deed hij dat? Wat zijn de voordelen? Zijn er gevaren? En hoe speelt hij samen met Mathieu van der Poel een rol in de trend dat steeds meer wielrenners loopsessies inlassen?