Remco Evenepoel, vierde en beste jongere in de voorbije Ronde van Baskenland, start als één van de topfavorieten in 'zijn' Brabantse Pijl.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel, vierde en beste jongere in de voorbije Ronde van Baskenland, start als één van de topfavorieten in 'zijn' Brabantse Pijl. © Getty Images

De Brabantse Pijl, waar Remco Evenepoel thuis is: “Samen met Luik-Bastenaken-Luik mijn grote doel in april”

Brabantse Pijl‘Follow The Leader’ vandaag in Druivenstreek en Zennevallei: Remco Evenepoel. Thuis in ‘zijn’ Brabantse Pijl. Letterlijk platge(t)reden paden voor hem. “Elke bocht, elk steentje weet ik liggen.” Maar volstaat dat ook voor een klinkende debuutzege?

6 reacties

 • Els Martin

  4 maanden geleden
  Remco de zwaaier en duwer wint geen koers meer...ambrasmakerke gaat iedereen tegen zich krijgen
 • Guido Janssens

  4 maanden geleden
  Eerst zien en dan geloven...Kom eindelijk eens van uw wolk en bekijk uw resultaten...
 • Jacques Feys

  4 maanden geleden
  Zou het niet beter zijn dat men Remco zijn verwachtingen wat bijstelt, en hem duidelijk maakt dat zijn fa-bel-achtige tijdritoverwinning eerder dit jaar in Algrave al meer dan voldoende was ? Hij is hier bij ons op café, volledig onterecht, al voorwerp aan het worden van spot en hoon. Gewoon hard trappen op de trappers, Remco !! Groeten, Jacques.
 • Peeters Francis

  4 maanden geleden
  Niemand weet wie er vandaag gaat xinnen, straks ro d 17 uur weten we het. Wat wel zeker is is dat de concurrenten Remco in de gaten gaan houden.
 • Rudi Pieters

  4 maanden geleden
  Niet weer beginnen hee afwachten