De BK-dag van Remco Evenepoel: “Ik wilde het team compleet maken”

WielrennenDe start van een BK wielrennen in eigen streek, op welgeteld 13,5 kilometer van zijn deur? Die mogelijkheid liet Remco Evenepoel niet onbenut om zijn ploegmaats van Deceuninck-Quick.Step een hart onder de riem te komen steken. “Ik wilde het team compleet maken.”

2 reacties

 • erik deloof

  12 maanden geleden
  veel succes komt zeker in orde we missen jou in de koers
 • Maria Hendrickx

  12 maanden geleden
  Leuk dat je weer van de partij was. Ook al was het maar als toeschouwer. Veel succes met de verdere revalidatie.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.