Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel. © BELGA

‘Day after' Antwerp Port Epic deed rug van Van der Poel toch weer goed zeer, maar “de handdoek wordt nog niet gegooid”

WielrennenEerst het slechte nieuws: the day after zijn overwinning de Antwerp Port Epic deed de rug van Mathieu van der Poel weer goed zeer. Maar het goede nieuws is: MvdP heeft de handdoek voor het WK nog niet gegooid. Komende zaterdag in de GP Impanis gaat de Nederlander nog een keer zijn benen testen. Dat hij op zondag 26 september aan de start van het WK staat, lijkt hoe langer, hoe meer waarschijnlijk.

11 reacties

 • nicole haeck

  1 jaar geleden
  Dan nog 30 procent te kort hè Jos en dat tegen Wout .
 • Eddy baert

  1 jaar geleden
  Dit is pure comedie .
 • patrick neyt

  1 jaar geleden
  @jos dedecker Blijkbaar bent u de zin van realiteit verloren! Wout is op dit moment de beste van de wereld, het staat vrij om voor Mathieu te kiezen, ieder zijn mening, maar de uwe daar versta ik de ballen van?
 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  Zondag wint MVP op de zelfde manier als Colbrelli op het EK, niet weg te krijgen uit Wout zijn wiel
 • René Pijnacker

  1 jaar geleden
  Van Aert temperde de verwachtingen voor de TDF vanwege de blindedarm operatie en trainingsachterstand en won vervolgens 3 ritten. Het is toch wel duidelijk dat Mathieu nu geen optimale voorbereiding op het WK heeft. Wanneer je dat niet ziet en blijft hameren op zand in de ogen strooien, tsja..
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Ondertussen geniet Wout van Aert in Australië van tien jaar samenzijn met vrouw Sarah De Bie
  Play
  Wielrennen
  26

  Ondertus­sen geniet Wout van Aert in Australië van tien jaar samenzijn met vrouw Sarah De Bie

  Remco Evenepoel is thuis en wacht nog een week vol feestgedruis, dat terwijl Wout van Aert aan de andere kant van de wereld in Australië is achtergebleven om in alle rust te genieten. Gisteren ging hij supporteren voor de Belgian Cats. Vandaag reisde hij samen met vrouw Sarah De Bie en zoon Georges verder in de buurt van Sydney. Van Aert en De Bie hadden vandaag bovendien iets te vieren: ze zijn tien jaar samen.
 3. “Is Rempo Evekoel door het ijs hezak? Neen”: de eerste fantastische woorden van Van Aert voor Evenepoel
  Play
  WK wielrennen
  40

  “Is Rempo Evekoel door het ijs hezak? Neen”: de eerste fantasti­sche woorden van Van Aert voor Evenepoel

  “Is Rempo Evekoel door het ijs hezak? Neen.” Dat waren de eerste - geweldige - woorden van Wout van Aert aan het adres van wereldkampioen Remco Evenepoel (22) na de finish. Een kwinkslag richting de inmiddels legendarische video van Johan Museeuw (zie onderaan). Ook de felicitaties van Yves Lampaert spreken voor zich. “Wat een coureur, wat een coureur. Wat heb je nu gedaan, vent!”