Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Davide Bramati, net als Remco Evenepoel gelinkt aan overgang naar Ineos: “Ik blijf de ‘Wolfpack’ trouw”

WielrennenDe reactie van Davide Bramati is duidelijk. “Mijn hart ligt bij Quick.Step-Alpha Vinyl en daar zal ik blijven.” De Italiaanse ploegleider werd gisteren net als Remco Evenepoel in verband gebracht met een overgang naar Ineos Grenadiers. De Belgische wereldkampioen ligt tot eind 2026 onder contract bij Quick.Step-Alpha Vinyl.

79 reacties

 • Kristof Vervaeck

  2 maanden geleden
  Mooie woorden van een vakman !
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Natuurlijk gaat Brama blijven.
 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Remco is een drietalige Belg, rijd in een Belgische ploeg en moet als Wereld Kampioen een Belgische ploeg vertegenwoordigen in de wielersport, zoals Musseuw - Bonen heeft gedaan. Er is genoeg kapitaal te vinden voor sponsoring, alleen moeten ook deze er een markt meerwaarden in vinden. Zet Remco en Wout samen en men heeft een ronde ploeg.
 • van Dessel Wim

  2 maanden geleden
  Voor geld danst de beer, wat zijn naam uiteindelijk ook is ... Als Remco blijft zal dat wederom een extreem knappe prestatie van deze jongeman - die me uitermate positief verrast heeft, waarvoor mijn grootste respect - zijn.
 • Marc Van Lierde

  2 maanden geleden
  We zullen zien, als het bod nog stevig verhoogd...
 1. Florian Vermeersch keert (tijdelijk) terug naar oude liefde: “In kerstperiode rijd ik vijf crossen”
  Wielrennen
  9

  Florian Vermeersch keert (tijdelijk) terug naar oude liefde: “In kerstperio­de rijd ik vijf cros­sen”

  Voor hij in 2021 hoge ogen gooide op de weg met een tweede plaats in Parijs-Roubaix, was Florian Vermeersch een crosser. Bij de junioren won hij zes crossen en eindigde hij vierde op het EK. Eind december keert de 23-jarige renner van Lotto-DSTNY tijdelijk terug naar zijn oude liefde. “Ik ga vijf crossen rijden, maar verwacht er niet veel van. Het is puur ter voorbereiding op het wegseizoen.”