BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Dauphiné in gevaar voor Van Aert nu hij 2 à 3 weken relatieve rust moet houden na operatie

WielrennenWout van Aert mag na zijn blindedarmoperatie twee tot drie weken niet intensief fietsen. Zijn deelname aan de Dauphiné is in gevaar, al wil zijn ploeg Jumbo-Visma pas binnen enkele dagen een definitieve beslissing nemen.

6 reacties

 • josé delie

  1 maand geleden
  Zeker niets forceren !!!
 • Peter Van Mol

  1 maand geleden
  Goed zo, zal hem eens deugd doen. En er inderdaad de vruchten van plukken later op het seizoen...
 • frankie bressinck

  1 maand geleden
  Dat wist ik wel, na zo'n ingreep, wegnemen appendix, terug op de fiets? Reken maar op 4 weken minstens eer je terug op niveau bent. Ik wens hem een spoedig herstel en begin zeker niet te vlug!
 • Johan Maddens

  1 maand geleden
  Wout heeft al bewezen dat je na een ingreep sterk kan terug komen . En het seizoen is nog zo lang , en niet vergeten nog Parijs Roubaix ook !
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Is misschien ook zo en dat kan ook een verschil maken in de tour al is dat niet zeker maar hij gaat wel later op het jaar daar de vruchten van plukken, zeker weten. Rustig blijven alles komt goed Wout.
 1. Bissegger rondt lange vlucht af en wint vierde etappe in Ronde van Zwitserland, Van der Poel blijft leider
  Wielrennen
  1

  Bissegger rondt lange vlucht af en wint vierde etappe in Ronde van Zwitser­land, Van der Poel blijft leider

  De Zwitser Stefan Bissegger (EF Education-Nippo) heeft de vierde rit in de Ronde van Zwitserland (2.UWT) op zijn naam geschreven. Hij haalde het in een sprint van Benjamin Thomas (Groupama-FDJ) en Joey Rosskopf (Rally Cycling). Edward Theuns won de sprint van het peloton ruim vijf minuten later. De Nederlander Mathieu van der Poel (Alpecin-Fenix), die de voorbije dagen zijn bloedvorm toonde met winst in de tweede en derde etappe, blijft in het algemene klassement aan kop.