Gisteren pronkte Roglic als eindwinnaar van de Ronde van het Baskenland nog met de txapela, zo'n 15 uur later verkende hij in hondenweer de slottijdrit van de Tour.
Volledig scherm
Gisteren pronkte Roglic als eindwinnaar van de Ronde van het Baskenland nog met de txapela, zo'n 15 uur later verkende hij in hondenweer de slottijdrit van de Tour. © Photo News/Twitter

Dag na eindzege in Baskenland verkent Roglic de twee tijdritten van de komende Tour

WielrennenPrimoz Roglic is een bezige bij. Nauwelijks enkele uren nadat de Sloveen op geweldige wijze de Ronde van het Baskenland naar z'n hand zette, ging hij ‘s ochtends de slottijdrit van de komende Ronde van Frankrijk verkennen. En daar bleef het niet bij, want in de namiddag ging Roglic ook al eens een kijkje nemen op het parcours van de eerste tijdrit van de Tour.

5 reacties

 • eduard janssens

  4 weken geleden
  Astana heeft wel een handje toe gestoken, ik was verwonderd dat hij zijn medegezel liet winnen.
 • Filip Baetens

  4 weken geleden
  Inderdaad. Hij was gisteren zeer sterk. En Pogacar zal ook beseffen dat als zijn ploeg de koers moet controleren niet zo simpel is.
 • Jean Vangronsvelt

  4 weken geleden
  Gisteren was hij de sterkste.
 • Gasparelli Schouwaerts

  4 weken geleden
  Super Primos... Die tour komt in orde..
 • Kris Lacres

  4 weken geleden
  Ik ben gisteren ook in dergelijk weer gaan fietsen, heerlijk!
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei