Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Daar zijn Remco en Wout: kopmannen goed aangekomen in Australië voor WK

WK wielrennenZe zijn er! Remco Evenepoel (22) en Wout van Aert (27) landden op Kingsford Smith International Airport in Sydney om zich vervolgens bij de rest van de Belgische delegatie te voegen in het Headlands Austinmer Beach Hotel. Donderdagavond lokale tijd worden de laatste renners verwacht.

7 reacties

 • bernard vermeulen

  3 maanden geleden
  Je ziet onmiddellijk wie de zaak serieus neemt, zo hoort het , zo moet het en zo het verlopen, iedereen weet wie de echte top favoriet is dat zie je nu al.
 • Mieke Vandriessche

  3 maanden geleden
  Een top delegatie, hopelijk mag één van hen met de steun en hulp van het hele team, met de regenboogtrui terug naar België keren. Wij duimen alvast en ons plaatsje in de zetel is al gereserveerd.
 • John Martens

  3 maanden geleden
  Gun Remco de titel in het tijdrijden, maar hoop echt dat geen van de Belgen op de weg zegeviert: die regenboogtrui is vervloekt. Wat heeft JuJu de afgelopen twee jaar op World Tour niveau gewonnen? Alleen maar Waalse Pijl, ritje in de Tour, ritje in Tirreno, ritje in het Baskenland... veel te weinig in vergelijking met vroeger
 • anatole bettencourt

  3 maanden geleden
  Hopelijk weer geen debacle zoals vorig jaar...
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Er is maar 1 klepper die het verdient en dat is Remco
 1. Wout van Aert pronkt met nieuwe auto, maar heeft meteen poetswerk
  Veldrijden
  37

  Wout van Aert pronkt met nieuwe auto, maar heeft meteen poetswerk

  Op de comeback in het veld van Wout van Aert (28) is het nog even wachten, maar de Belgische kampioen pronkt op Instagram wel al met een nieuwe aanwinst. Een Land Rover Defender in de duurste uitvoering, toch al snel goed voor een bedrag van minstens 100.000 euro. Van Aert moest met z'n spiksplinternieuwe wagen slechts vijf minuten rijden vanuit de garage, maar dat bleek voor een vogel voldoende om de auto te besmeuren. En zo had Van Aert bij thuiskomst meteen poetswerk.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. Wereldkampioen Remco Evenepoel bereidt in Calpe het nieuwe seizoen voor
  Play
  Wielrennen
  11

  Wereldkam­pi­oen Remco Evenepoel bereidt in Calpe het nieuwe seizoen voor

  ‘t Is nog maar half november en de eerste wegkoersen liggen nog een eindje van ons, maar Remco Evenepoel is al begonnen aan z'n voorbereiding op 2023 - zijn eerste seizoen in de regenboogtrui. De wereldkampioen vertoeft momenteel in Calpe, waar hij sinds dit najaar over een eigen stulpje beschikt. Op het Instagramverhaal van zijn goede vriend Siebe Roesems zien we Evenepoel bij schemeravond richting de bekende rots van Calpe rijden. Echt zwaar trainen is het nog niet, eerder kilometers malen met af en toe een tussenstop voor een kopje koffie. Waar Evenepoel over enkele maanden voor het eerst een rugnummer opspeldt is nog niet geweten.