Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Daar zijn Remco en Wout: kopmannen goed aangekomen in Australië voor WK

WK wielrennenZe zijn er! Remco Evenepoel (22) en Wout van Aert (27) landden op Kingsford Smith International Airport in Sydney om zich vervolgens bij de rest van de Belgische delegatie te voegen in het Headlands Austinmer Beach Hotel. Donderdagavond lokale tijd worden de laatste renners verwacht.

7 reacties

 • lode wijk

  5 maanden geleden
  Je ziet onmiddellijk wie de zaak serieus neemt, zo hoort het , zo moet het en zo het verlopen, iedereen weet wie de echte top favoriet is dat zie je nu al.
 • Mieke Vandriessche

  5 maanden geleden
  Een top delegatie, hopelijk mag één van hen met de steun en hulp van het hele team, met de regenboogtrui terug naar België keren. Wij duimen alvast en ons plaatsje in de zetel is al gereserveerd.
 • John Martens

  5 maanden geleden
  Gun Remco de titel in het tijdrijden, maar hoop echt dat geen van de Belgen op de weg zegeviert: die regenboogtrui is vervloekt. Wat heeft JuJu de afgelopen twee jaar op World Tour niveau gewonnen? Alleen maar Waalse Pijl, ritje in de Tour, ritje in Tirreno, ritje in het Baskenland... veel te weinig in vergelijking met vroeger
 • anatole bettencourt

  5 maanden geleden
  Hopelijk weer geen debacle zoals vorig jaar...
 • patrick de bock

  5 maanden geleden
  Er is maar 1 klepper die het verdient en dat is Remco
 1. Na Jumbo-Visma gebruikt ook Alpecin-Deceuninck een voedingapp: “Er is een wedloop bezig. We moesten deze stap zetten”
  PREMIUM
  Wielrennen
  2

  Na Jum­bo-Vis­ma gebruikt ook Alpe­cin-Deceuninck een voedingapp: “Er is een wedloop bezig. We moesten deze stap zetten”

  De Foodmaker Pro app. Een nieuw digitaal hulpmiddel voor topsporters om hun eetpatroon af te stemmen op hun calorieverbruik. Alpecin-Deceuninck gebruikt het vanaf dit seizoen en gaat zo de Foodcoach app van Jumbo-Visma achterna. Tien vragen en antwoorden over hun nieuwste wapen. “We merken dat renners twijfelen wanneer ze voor een buffet staan. Het doel is om die stress bij hen weg te nemen.”