Volledig scherm
© BELGA

Cort houdt De Gendt van zege in Parijs-Nice, Kwiatkowski nieuwe leider

WielrennenMagnus Cort heeft de vierde etappe van Parijs-Nice naar zijn hand gezet. De Deen van Astana toonde zich de sterkste van een vroege vlucht, Thomas De Gendt -die onderweg de bolletjestrui veroverde- finishte als tweede. Michal Kwiatkowski neemt dan weer de leiderstrui over van Dylan Groenewegen.

0 reacties

 1. Raid Amstel Gold Race 2019 blijft strafste stoot MVDP volgens poll bij 6.738 HLN-lezers, Adrie van der Poel zet Strade op één: “Zo’n prachtige wedstrijd”
  Wielrennen
  26

  Raid Amstel Gold Race 2019 blijft strafste stoot MVDP volgens poll bij 6.738 HLN-le­zers, Adrie van der Poel zet Strade op één: “Zo’n prachtige wedstrijd”

  De strafste stoot van Mathieu van der Poel? Dat blijft na een poll bij meer dan 6.700 HLN-lezers nog altijd de raid in de Amstel Gold Race van 2019. Vader Adrie zet dat exploot daartegenover maar op de derde plaats in zijn persoonlijke top drie. “Jullie vragen wel wat van mij, hoor. Ik kies voor Strade Bianche. Misschien omdat ik nog in het moment van de euforie zit.”
 2. Imposante Van der Poel knalt Alaphilippe uit het wiel op slotklim en wint Strade Bianche
  Wielrennen
  90

  Imposante Van der Poel knalt Alaphilip­pe uit het wiel op slotklim en wint Strade Bianche

  Mathieu van der Poel heeft op indrukwekkende wijze de Strade Bianche gewonnen. De Nederlandse kampioen rekende op de slotklim met een verschroeiende versnelling af met wereldkampioen Julian Alaphilippe. Voormalig Tourwinnaar Egan Bernal maakte het podium compleet. Een aanvankelijk sterke Wout van Aert toonde in de finale tekenen van zwakte, maar vocht terug en eindigde nog als vierde.
 1. De 25 goals van topschutter Paul Onuachu
  Play

  De 25 goals van topschut­ter Paul Onuachu

 2. Clement over wel heel vroege wissel van doelpuntenmaker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”
  Play
  Club Brugge
  14

  Clement over wel heel vroege wissel van doelpunten­ma­ker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”

  7 maart