BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Corona kost Deceuninck-Quick.Step al half miljoen, Lefevere ziet Tour niet doorgaan: “Kan me niet voorstellen dat situatie begin juli opgelost is”

Wielrennen“Ik ben een optimist, maar ik weet niet of ze het kunnen verantwoorden om de Ronde van Frankrijk te rijden.” Patrick Lefevere, manager van Deceuninck-Quick.Step, over de moeilijke periode waar het wielrennen door moet. “De coronacrisis kostte ons al 500.000 euro.”

4 reacties

 • jan jansen

  3 jaar geleden
  De geldwolf is ook daar .
 • René Van Halen

  3 jaar geleden
  Hier geloof ik niets van. De sponsors zijn de enige die kunnen klagen. Zij hebben betaald en krijgen niets in de plaats. Lefevere zal hierdoor geen boterham minder door verdienen.
 • Danny Govaerts

  3 jaar geleden
  Als ze in de sport zonder enige toevoeging van waarde aan de economie. Zo met geld kunnen gooien betekend dit dater bij ondernemers nog geld genoeg is om rond te strooien. Hier moeten we geen medelijden mee hebben.
 • Patrick Vandeputte

  3 jaar geleden
  Daarnet ET Koers gezien. Blijkbaar maken die renners er geen punt van dat ze met 200 man in groep rondrijden. Ook al zou het een koers zijn zonder publiek.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.