BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Corona kost Deceuninck-Quick.Step al half miljoen, Lefevere ziet Tour niet doorgaan: “Kan me niet voorstellen dat situatie begin juli opgelost is”

Wielrennen“Ik ben een optimist, maar ik weet niet of ze het kunnen verantwoorden om de Ronde van Frankrijk te rijden.” Patrick Lefevere, manager van Deceuninck-Quick.Step, over de moeilijke periode waar het wielrennen door moet. “De coronacrisis kostte ons al 500.000 euro.”

4 reacties

 • jan jansen

  1 jaar geleden
  De geldwolf is ook daar .
 • René Van Halen

  1 jaar geleden
  Hier geloof ik niets van. De sponsors zijn de enige die kunnen klagen. Zij hebben betaald en krijgen niets in de plaats. Lefevere zal hierdoor geen boterham minder door verdienen.
 • Danny Govaerts

  1 jaar geleden
  Als ze in de sport zonder enige toevoeging van waarde aan de economie. Zo met geld kunnen gooien betekend dit dater bij ondernemers nog geld genoeg is om rond te strooien. Hier moeten we geen medelijden mee hebben.
 • Patrick Vandeputte

  1 jaar geleden
  Daarnet ET Koers gezien. Blijkbaar maken die renners er geen punt van dat ze met 200 man in groep rondrijden. Ook al zou het een koers zijn zonder publiek.
 1. Remco Evenepoel rijdt beide nationale kampioenschappen en trekt dan op stage
  wielrennen

  Remco Evenepoel rijdt beide nationale kampioen­schap­pen en trekt dan op stage

  Net als in 2019 - vorig jaar was er geen editie vanwege de coronacrisis - mag Remco Evenepoel met de blauwe leiderstrui van de Baloise Belgium Tour huiswaarts keren. In het algemeen klassement gaat hij zijn teamgenoot Yves Lampaert vooraf. Gianni Marchand werd knap derde en vervolledigde het podium. Evenepoel pakte al in de openingsetappe de leiding en stond die niet meer af. Hij won de individuele tijdrit in Knokke-Heist en kwam nadien nooit meer in de problemen