Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Collega’s getuigen over problemen waarmee renners worstelen: “Niet zwak, maar net moedig wat Dumoulin doet”

WielrennenTom Dumoulin is niet de eerste topwielrenner die kampt met motivatieproblemen. Niet lang geleden haakte sprinter Marcel Kittel om die reden af. Ook onze landgenoten Thomas De Gendt en Louis Vervaeke herkennen de worsteling van de Nederlander.

6 reacties

 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Eerlijk gezegd, ipv druk, denk dat er nog iets anders speelt. Het naar voorschuiven van Roglic als de absolute topper is toch niet echt wat druk veroorzaakt bij Dumoulin. Eerder frustratie lijkt me. Een reporter sprak hem aan omtrent een innerlijk en intens verdriet, zonder dat Dumoulin er wenste op in te gaan. Maar er is duidelijk meer aan de hand.
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Het gaat je goed Tom, respect.
 • josep duhamel

  1 maand geleden
  Beste Robert Weers Je haalt me de woorden uit de mond. Tom moet naar een team waar de mens in de renner prioritair is en niet één of ander "wetenschappelijk" programma.
 • Wim David

  1 maand geleden
  Het mentale van de mens wordt nog teveel aan de kant geschoven. Bv 40 jaar in een fabriek werken is ook mentaal zwaar. Wat zijn de oplossingen en wat doe je eraan. Menselijker voor elkaar zijn zou al een grote stap zijn. Maar cijfers he.
 • Robert Weers

  1 maand geleden
  Wanneer Dumoulin zijn hoofd heeft leeggemaakt zal het weer gaan kriebelen. Ga dan lekker naar een team, waar je de echte kopman bent in de rondes. Alpecin zou mooi zijn voor hem. Wel met 1 of 2 echte ondersteunende klimmers erbij.
 1. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp

 2. Vercauteren na verlies: "Europees voetbal geen excuus"
  Play
  Jupiler Pro League

  Vercaute­ren na verlies: "Europees voetbal geen excuus"