BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Coach Lamberts vermoedt sterke klassieke renner in Van Aert, maar…: "Van twee walletjes eten lukt niet"

Wielrennen8 april, Parijs-Roubaix. Dán realiseert Wout van Aert zijn grote ‘velodroom’. En moet het volgens coach Marc Lamberts duidelijk zijn of hij toekomst heeft in de klassieke lente. Het potentieel is aanwezig. Maar het wordt keihard kiezen. "Alles op de weg of fulltime crosser blijven."

16 reacties

 • ronny verachtert

  5 jaar geleden
  Van Aert zou beter stoppen met veldrijden , echt een klein kind
 • Theo Van Hoof

  5 jaar geleden
  1 uur vlammen in het veld is van een heel andere orde dan >200km over kasseien dokkeren. Bekijk Boom en Stybar. Hun explosiviteit zijn ze volledig kwijt. Daar heeft Wout dit jaar al last van. Zelfs 1 versnelling van VDP kan hij niet beantwoorden. Van Aert zijn roots liggen net zo goed in NL als die van VDP. Het enige verschil, Van Aert zijn vader heeft zich laten naturaliseren.
 • Theo Van Hoof

  5 jaar geleden
  Ik heb gehoord dat het WK voor de profs volgende week is afgelast. Ook Parijs-Roubaix zou niet gereden worden. De andere ploegen vinden de verplaatsing niet de moeite als de winnaar toch al gekend is.
 • Freddy van Puymbrouck

  5 jaar geleden
  Wout wordt onnodig omhoog geschreven, we hebben nog niet anders kunnen lezen of hij gaat een grote toekomst op de weg tegemoet. Dit terwijl hij op de weg nog niet veel bewezen heeft, al dat gelul schept verwachtingen die wel eens te hoog zouden kunnen zijn.Als je ziet wie er op de weg allemaal rond rijden moet je wel van zeer grote klasse zijn om daar je stempel te drukken. Of vA dat gaat kunnen is een groot vraagteken en geen zekerheid zoals sommigen ons willen doen geloven.
 • Melina De Baerdemaeker

  5 jaar geleden
  ja luc das waar maar dat moet je laten doen bij mij kwam het door mijn woordenboek bij hem van domheid. Ik blijf grote fan of het nu wout of (woud)was dat er stond
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. Bakpoeder als wondermiddel voor Van Aert, Kopecky en co: “Je kan turbo langer aanzetten zonder dat de motor ontploft”
  PREMIUM
  17

  Bakpoeder als wondermid­del voor Van Aert, Kopecky en co: “Je kan turbo langer aanzetten zonder dat de motor ontploft”

  Wout van Aert eet het, net als zijn succesvolle ploegmaats bij Jumbo-Visma. Lotte Kopecky was ook een proefkonijn, net als haar ploegmaats bij het al even indrukwekkende vrouwenteam van SD-Worx. Bakpoeder is het nieuwe goud - en niet alleen om je tanden te witten, de broccoli mooi groen te houden na het koken en een penetrante zweetgeur uit je kleren te wassen. “Je kan de turbo langer aanzetten zonder dat de motor ontploft.”