Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Cian Uijtdebroeks betrapt inbreker en loopt daarbij spierscheurtje op: “Geen ideale voorbereiding”

WielrennenCian Uijtdebroeks (18) was bijna niet van de partij op het WK wielrennen. De renner betrapte vorige week na het EK in Trento een inbreker en liep daarbij een spierscheur op. “Toen ik de volgende dag wilde fietsen, lukte het niet meer", vertelde hij.

0 reacties

 1. KOERS KORT. Staf en renners Deceuninck-Quick.Step rijden nog zeker tot 2026 in BMW-wagens
  Wielrennen
  1

  KOERS KORT. Staf en renners Deceuninck-Quick.Step rijden nog zeker tot 2026 in BMW-wa­gens

  Het Duitse automerk BMW zal ook de komende jaren de wagens voor de staf en renners van Deceuninck-Quick.Step leveren. ‘The Wolfpack’ - die al sinds begin 2019 met BMW rijdt - bereikte een nieuwe overeenkomst tot 2026. Om de verlengde samenwerking te vieren, kreeg wereldkampioen Julian Alaphilippe van het Le Couter en Lemmens – Le Couter BMW-dealership een gloednieuwe BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride.
 2. Dringen keuzes zich op voor Van Aert en Van der Poel? “Veldrijden kan zeker nog, maar het accent mag anders”
  Play
  HLN Sportcast
  15

  Dringen keuzes zich op voor Van Aert en Van der Poel? “Veldrijden kan zeker nog, maar het accent mag anders”

  Wout van Aert (27) en Mathieu van der Poel (26) genieten momenteel van een welverdiende vakantie na een lang seizoen. Maar deze winter roept de plicht alweer, want in december duiken ze het veld in. Is het wel verstandig om de weg te blijven combineren met de cross? “Ja, het is vooral in de voorbereidingskoersen dat ze moeten nadenken”, klinkt het in HLN Sportcast.