Christoph Roodhooft reageert in ‘Wuyts & Boonen’ op kritiek na Milaan-Sanremo: “Ik zie niet in waarom we het anders hadden moeten aanpakken”

Wuyts & BoonenIn een nieuwe aflevering van ‘Wuyts & Boonen’ spreken Michel Wuyts en Tom Boonen uitgebreid na over de zege van Matej Mohoric in Milaan-Sanremo. De Sloveen deed dat met de veelbesproken ‘dropper post’ op zijn fiets. Wuyts: “Dit was de meest klungelige afdaling van de afgelopen dertig jaar.” Host Stijn Vlaeminck belt ook met Christoph Roodhooft over de kritiek van Jumbo-Visma-manager Richard Plugge aan het adres van Alpecin-Fenix en de comeback van Mathieu van der Poel. En wat mogen we verwachten van de E3 Saxo Bank Classic en Gent-Wevelgem? 

33 reacties

 • Gino Denil

  5 maanden geleden
  Misschien moet Van Aert eens wachten tot anderen het initiatief nemen om een gat toe te rijden. Deed dat 4 keer op Pogacar en probeerde ook nog Mohoric terug te halen. Niemand nam echt over.
 • Marika Peeters

  5 maanden geleden
  Opvallend dat het gebleit over Alpecin Fenix begint, van zodra super Wout, weeral overklast word door de kopman van deze ploeg. Hoe zielig voor een World Tour ploeg als Jumbo, met knechten van een veel hoger niveau dan Alpecin dit heeft, als Pro Continentale ploeg. Trouwens, Wout en management bij Jumbo, hebben de rol van superploeg, die alle koersen gaat domineren, zelf geclaimd, doordat de maestro zich daarmee in de picture zette. Maar Wout is niet de kopman om offensief te rijden hé?
 • Joeri Hermans

  5 maanden geleden
  Als alle ploegen zich gaan verstoppen zoals A-F zullen het lange dagen worden voor de renners. Elke ploeg kiest zijn tactiek natuurlijk met als doel ritwinst.
 • bini conserriere

  5 maanden geleden
  In de finalevan zulke wedstrijden bepalen de renners zelf het koers verloop en nlemand anders
 • Sophia de smet

  5 maanden geleden
  Die Hollander doet niet anders dan profiteren van de rest.