.
Volledig scherm
. © rv

Chaos in Ronde van Burgos: vreselijke valpartij door verkeersdrempel in dalende lijn, Jumbo-Visma bezet volledig podium

WielrennenChaos in de Ronde van Burgos. De tweede etappe werd ontsierd door een massale valpartij in de slotkilometer. Timo Roosen, Edoardo Affini en Chris Harper bleven overeind en kwamen in die volgorde over de streep. Één, twee en drie voor Jumbo-Visma.

13 reacties

 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Zelf uit een val partij haalt Jumbo- Visma zijn voordeel men moet maar geluk hebben, maar dat dwingt men ook wel af. Vier renners van Jumbo zetten een treintje op in de laatste km van de aankomst en de rest is duidelijk.
 • Jurgen Buyse

  2 maanden geleden
  Mooie strategie van jumbo... 1 opofferen en met 3 op podium. Hopelijk geen nieuwe trend in de koers. (Hahahahaha)
 • Pieter martens

  2 maanden geleden
  Ze kunnen tegenwoordig een bras van de wegen maken ze moeten de eigenaar van de weg laten opdraaien voor de kosten. En al die drempels zijn allemaal milieuonvriendelijk, afremmen optrekken afremmen optrekken.
 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  Ook in het verkeer is het steeds meer een hindernissenparcour en heeft het niets meer met veiligheid maar wel veel met fantasialand te maken van ontwerper
 • eric reynebeau

  2 maanden geleden
  Grote fout van de organisatie. Als je het filmpje bekijkt zie je duidelijk dat de verkeersdrempel totaal niet aangegeven is in tegenstelling met wat sommigen hier beweren. Zo'n obstakel moet je niet leggen op enkele honderden meter van de meet.
 1. Jan Vertonghen en Oumi hebben begrip voor acties Mathieu van der Poel: “Wou dat ik kon zeggen dat ik anders zou reageren”
  Wielrennen
  19

  Jan Vertonghen en Oumi hebben begrip voor acties Mathieu van der Poel: “Wou dat ik kon zeggen dat ik anders zou reageren”

  De koersactualiteit is ondanks de interlandbreak ook Jan Vertonghen niet ontgaan. De Anderlecht-verdediger sprak in een tweet zijn begrip uit voor de reactie van Mathieu van der Poel na diens ruzie zondagochtend in het teamhotel van de Nederlanders met twee tieners. Oumi Rayane, de verloofde van Remco Evenepoel, wenste Van der Poel en zijn vriendin Roxanne veel moed. Ook Sven Nys komt met een steunbetuiging.