Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Cavendish houdt twee gebroken ribben en klaplong over aan val tijdens Zesdaagse van Gent

WielrennenOnderzoeken in het ziekenhuis hebben aangetoond dat Mark Cavendish twee gebroken ribben en een lichte klaplong heeft overgehouden aan zijn zware val tijdens de slotdag van de Zesdaagse van Gent. Dat bevestigt Deceuninck-Quick.Step. “Normaal gezien mag hij vandaag of morgenvroeg het ziekenhuis verlaten”, klinkt het.

5 reacties

 • francis vanoverschelde

  2 maanden geleden
  Veel volk . Die sporten vallen weer buiten de pesterijen van het virus
 • gino goetmaeckers

  2 maanden geleden
  Cav hopelijk vallen je kwetsuren mee en moet je niet al te lang revalideren , succes met je voorbereiding op het nieuwe seizoen en hopelijk bij het Wolfpack
 • Kristien D'houst

  2 maanden geleden
  Heel veel beterschap Cavendish
 • Marika Peeters

  2 maanden geleden
  Hoop voor Cav dat de kwetsuren nog zullen meevallen ....en hoop voor hem dat hij het interview met zijn buddy Iljo niet te lezen krijgt : die baalde meer over zijn nederlaag , dan over de val van Cav , alsook de kritiek dat hij hierna toe geleefd heeft en dat Cav bijlange niet in vorm was ...wauw , wat een wolfpack !
 • Roger Devriendt

  2 maanden geleden
  Spoedig herstel Cav.
 1. REACTIES. Runner-up Sweeck: “Deze lijn doortrekken tot WK” - Iserbyt en Aerts zakken door het zand
  Play
  BK Veldrijden
  7

  REACTIES. Runner-up Sweeck: “Deze lijn doortrek­ken tot WK” - Iserbyt en Aerts zakken door het zand

  In de schaduw van Belgisch kampioen Wout van Aert kaapten Laurens Sweeck en Quinten Hermans de overige podiumplaatsen weg. Het hoogst haalbare, want ze moesten zoals verwacht hun meerdere erkennen in Van Aert. “Ik moest mijn tenen uitkuisen om hem één ronde te volgen", aldus Quinten Hermans. Toon Aerts en Eli Iserbyt, vooraf twee schaduwfavorieten, zakten door het zand.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Philippe Gilbert aan de vooravond van zijn laatste seizoen in het peloton: “Dieper dan vorig jaar kon de ploeg echt niet meer zakken”
  PREMIUM
  Wielrennen
  16

  Philippe Gilbert aan de vooravond van zijn laatste seizoen in het peloton: “Dieper dan vorig jaar kon de ploeg echt niet meer zakken”

  Philippe Gilbert heeft het een keer uitgerekend: in de voorbije twintig jaar zat hij 650.000 kilometer op de fiets, 20.000 uren, duizend uren of 30.000 kilometer per jaar. “Ik kan er misschien 5.000 kilometer naast zitten”, zegt hij. Maar het is en blijft een indrukwekkend cijfer. Straks, in de Challenge Mallorca, begint hij aan zijn allerlaatste seizoen. Nog één jaar rijdt hij voor Lotto-Soudal, de ploeg die steeds dieper is weggezakt. Misschien, zegt Gilbert, gaat het morgen beter. “Ik hoop dat ik nog kan winnen, punten pakken. Dat kan de ploeg nog van pas komen.”