Blijft Mark Cavendish bij Deceuninck-Quick.Step?
Volledig scherm
Blijft Mark Cavendish bij Deceuninck-Quick.Step? © Photo News

Cavendish (36) blijft onzeker over contractverlenging: “Of ik blijf hangt niet van mij af”

WielrennenMark Cavendish blijft onzeker of hij volgend wel of niet nog voor de ploeg van Patrick Lefevere koerst. De Brit start zondag in de Ronde van Groot-Brittannië. Maar hij weet nog niet hoe zijn toekomst eruit ziet. Alleen dit: ook volgend jaar wil hij nog coureur zijn.

18 reacties

 • van Dessel Wim

  2 maanden geleden
  Zonder de gangmakers van zijn ploeg wint hij geen platte prijs meer, maar nu is veel al lang niet meer genoeg ... Altijd opnieuw, geld, geld en nog eens geld.
 • karl van dyck

  2 maanden geleden
  Ai ai ai ai. Heb er zo van genoten hoe er eerst met hem werd gelachen op een gegeven moment en dat hij nadien iedereen lik op stuk gaf met die emotionele overwinningen in de Tour De France. Onvoorstelbaar op die leeftijd en wat hij de laatste jaren allemaal had meegemaakt. Bij ,, de wolfpack ,, reed iedereen in het mate van het mogelijke voor deze heer. Ik zou zeggen, stop M.C. De cirkel is rond ,ga genieten van je gezin en je welverdiende rust,je heb niemand nog iets te bewijzen.
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Marc het hangt wel van jezelf af, een betaal heer vergoed je voor kan hij nog presteren en voor hoeveel €tjes? Nu Jacobsen terug is zijn dat terechte vragen voor een ploegsport in dienst van…
 • Paul deyaert

  2 maanden geleden
  Geef hem zelfde voorwaarden als dit seizoen anders altijd gefopt dit was nog boerejaar maar volgend seizoen zullen merlier en Philipsen nog beter worden en dan nog enkele buitenlanders
 • François Nuyts

  2 maanden geleden
  Het zal weer van heel veel geld afhangen natuurlijk .
 1. Patrick Lefevere bezoekt muurtje waarover Evenepoel viel: “Remco mag blij zijn dat hij nog leeft”
  Play
  Exclusieve docu
  13

  Patrick Lefevere bezoekt muurtje waarover Evenepoel viel: “Remco mag blij zijn dat hij nog leeft”

  Gisteravond was de documentaire ‘Ik ben Remco’ te zien op VTM en VTM GO. Daarin zag u onder meer hoe Deceuninck-Quick.Step-manager Patrick Lefevere een bezoek brengt aan het muurtje waarover Remco Evenepoel viel tijdens de Ronde van Lombardije vorig jaar. “Ten eerste mag Remco blij zijn dat hij nog leeft”, zegt Lefevere. “En ten tweede mag hij blij zijn dat hij er niks aan overgehouden heeft - voor hetzelfde geld was hij verlamd.” Na de val van Evenepoel was het voor iedereen bang afwachten. “Eigenlijk wil je het niet zien, maar tegelijkertijd wil je ook zo snel mogelijk een beeld. De camera bleef er lang bij. Daar kwam kritiek op, mensen vonden het sensatie zoeken. Maar ik vond het goed omdat we zo zagen dat hij bewoog. Na de val zijn we in één ruk naar het ziekenhuis van Como gereden. We waren er net op tijd om hem uit de ambulance te zien komen. Remco was natuurlijk heel erg aan het wenen, zoals iedereen daar. En het eerste wat hij zei tegen mij was ‘sorry’ (lacht).”