BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Campenaerts wint Tour of Leuven op WK-parcours na sprintje tegen Stybar: “En dat op mijn ‘ouwe dag’. Mooi toch?”

WielrennenVictorie, vrede, Vocsnor, Vikings. Victor Campenaerts (30) kwam handen tekort om ‘V’-tjes te maken na zijn winst in de Tour of Leuven. Een hoogdag voor de man die op dezelfde wijze koerst, wint en praat: vol overgave. 

9 reacties

 • Isabelle Van den Abeele

  2 maanden geleden
  Delie zal nog veel boterhammen moeten eten voor de nieuwen Boonen te worden
 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  Tegen zeven jaar nog oudere Vic maar winnen is winnen
 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Zal de volgende jaren wel eens ergens een semi klassieker winnen, voor een monument mist hij een paar cc te veel tegenover de kleppers.
 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Proficiat Vic.
 • Jacques Deschryvere

  2 maanden geleden
  Heel mooi van Victor.
 1. Cadeautjestijd voor Evenepoel: wereldkampioen neemt fiets en een rode tijdrithelm met regenboogstrepen in ontvangst
  Play
  Wielrennen
  3

  Cadeautjes­tijd voor Evenepoel: wereldkam­pi­oen neemt fiets en een rode tijdrit­helm met regen­boogstre­pen in ontvangst

  Remco Evenepoel mag straks op de Grote Markt van Brussel zijn supporters toespreken, maar eerst wordt hij ingehuldigd als ereburger van Dilbeek. Evenepoel kreeg al heel wat cadeaus. Zo mocht hij onder meer een shirt van Anderlecht met de handtekeningen van alle spelers in ontvangst nemen. De wereldkampioen kreeg eveneens een rode tijdrithelm met regenboogstrepen cadeau. Ook een nieuwe fiets mocht niet ontbreken.
 2. Evenepoel passeert met regenboog-cabrio aan het Lotto Park op weg naar Grote Markt in Brussel
  Play
  Wielrennen
  4

  Evenepoel passeert met regenboog-ca­brio aan het Lotto Park op weg naar Grote Markt in Brussel

  Remco Evenepoel wordt vandaag in Dilbeek en Brussel gevierd als wereldkampioen wielrennen en winnaar van de Vuelta. Evenepoel trekt in een gepersonaliseerde BMW-cabrio van Quick.Step-Alpha Vinyl-sponsor Lemmens-Le Couter naar de Grote Markt. Vanochtend kwam hij aan het Cultureel Centrum in Dilbeek al toe met de zwarte wagen. Op de carrosserie twee regenboogstrepen en verwijzingen naar zijn wereldkampioenentrui en rode leiderstrui in de Vuelta. In de namiddag passeerde hij aan het Lotto Park waar hij een open doekje kreeg van de Anderlecht-fans.
 3. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.