Victor Campenaerts.
Volledig scherm
Victor Campenaerts.

Campenaerts blij met komst Bjarne Riis: “Heb me laten vertellen dat hij de beste teammanager is die er nu rondloopt”

WielrennenJa, Victor Campenaerts is zich bewust van het onfrisse (doping)verleden van zijn nieuwe baas Bjarne Riis. Maar het baart hem totaal geen zorgen. “Hij is de beste teammanager die er momenteel rondloopt, liet ik me vertellen.”

10 reacties

 • Freddy van Puymbrouck

  2 jaar geleden
  Zo zie je waar het in de wielersport om draait, als je maar geld genoeg hebt kan je als een van de grote dopingzondaars terug langs de grote poort binnenkomen.Dan hebben ze het over de zogenaamde cleane wielersport, door mister 60% toe te laten wordt deze bewering niks waard.De wielersport zal nooit clean zijn, ze kunnen zelfs de schijn niet ophouden!
 • Karel Mens

  2 jaar geleden
  ze hadden hem levenslang moeten schorsen
 • eric maier

  2 jaar geleden
  Riis is tactisch de beste. De successen die hij haalde als manager met oa Contador, getuigd van zeer veel koersinzicht. Ook als renner was hij dat maar hij reed net met wat meer epo rond dan de rest (mr 62% was de bijnaam binnen Telecom) Laten we niet vergeten dat destijds bijna iedereen, en zeker iedereen van betekenis op epo reed. maw, gelijke wapens. Gelukkig is het anders, maar dit is de manager die men bij ex dimension data nodig heeft om ze weer aan succes te helpen..
 • branda van den berg

  2 jaar geleden
  Jaja heel snel,,,, hij heeft het mishoren al bij !!!!!!!
 • frans ornelis

  2 jaar geleden
  hopelijk brengt hij zijn motorkens niet mee zo een man zou nooit nog in de wielersport mogen fugeren als zo figuren terugkeren is de wielersport nog niet zo zuiver als men beweerd
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.